Skocz do zawartości
para29lat

witamy wszystkich

Rekomendowane odpowiedzi

Witamy jesteśmy małżeństwem od kilku lat . Od kilku miesięcy moja żona potrzebuje innego faceta do udanego sexsu, tylko wtedy potrafi przerzyć prawdziwy orgazm.

Jesteśmy tu poto aby poznać kogoś w naszym wieku do układu 2m+k lub do układu cuckold.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć, pozazdrościłem żony :) Ja już dłuższy czas próbuję przekonać moją żonę do tego tematu, ale na razie bez powodzenia. Ale nie poddaje się bo jak to mówią kropla drąży skałę :) Mam nadzieję, że w końcu mi się uda :)Dlatego tak bardzo zazdroszczę tym, którzy już spełnili swoje fantazje.Ja jestem z Nowego Sącza, więc jak mielibyście ochotę porozmawiać, to dajcie znać. Fajnie byłoby poznać kogoś z okolic aby porozmawiać o swoich fantazjach. Chętnie bym posłuchał jak to było u Was, kto wyszedł z inicjatywą, czy długo trzeba było namawiać drugą osobę...Pozdrawiam

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...