Skocz do zawartości
Inżynier

Sny erotyczne

Rekomendowane odpowiedzi

Z lataniem też miałem :D

Kiedyś wydawało mi się, że latam nad moją miejscowością. Było to tak realne, że aż czułem zimno wiatru i czułem, że podskakuje na łóżku :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ja jak się nastawię zasypiając na latanie, to mi się śni :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wierzę w senniki..., sen to głównie wyobraźnia..., to o czym myślimy, o czym mazymy... Choć czasem rzeczywiście są tak banalne że nie wiadomo skąd to się bierze...

Kiedyś oglądałem program, w którym jakiś znawca tłumaczył że w czasie snu mózg porządkuje nasze "szufladki" zbędne rzeczy są wsuwane i przelatuja te wszystkie obrazki z których tworzy się sen, dlatego często są takie bezsensowne i często zapominamy...

Niewiem, ale ta teoria wydaje mi się taka SF... Nie zawracam sobie tym głowy, skoro często są przyjemne to niech się śni do woli... Choć czasem budze się zalany potem, z nadzieja żeby rzeczywiście to był tyko sen

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...