Skocz do zawartości
Inżynier

Sny erotyczne

Rekomendowane odpowiedzi

Tak mnie dzisiaj natchnęło, bo ostatnio miewam je coraz częściej.

Wiadomo, że za młodzieńca były one nagminne i kończyły się wstydliwie. Z wiekiem niestety zelżały, by znów się nasilić...

Dzisiaj na ten przykład śniło mi się, że byłem na jakiś targach. Instalowałem sprzęt, kiedy podeszły do mnie dwie hostessy. Jedna z nich powiedziała, że jej się spodobałem, po czym ja nie czekając i nie mówiąc nic zaczałem ją całować. Druga uciekła, a całowana po chwili zaczęła odwzajemniać pocałunek. Wsunąłem jej dłoń pod spódniczkę i wyczułem tylko bardzo skromne w rozmiarach strigni. Nie czekając dłużej zaciągnąłem ją do ubikacji, gdzie kazałem jej wypiąć tyłek, podwinąłem spódniczkę i wtopiłem się ustami w jej cipkę. Zaczynałem wstawać, trzymając ją za biodra, tak, że po chwili ona opierała się rękami o zlew, a ja stojąc głęboko penetrowałem językiem jej kobiecość. Hostessa nie czekała i dobrała się do mojego rozpodka. Wszystko skończyło się pozycją 69 na stojąco. Po wszystkim ona ociekając moją spermą podała mi swój numer telefonu z błagalną prośbą o więcej i mocniej. Pamiętam tylko, że napisałem jej sms, że "jeszcze się spotkamy suko" i obudziłem się zastanawiając się czy ona była taka lekka, czy ja taki silny :D

Chyba wcześniejsze stawanie na rękach na treningu wyzwoliło we mnie jakiś dodatkowy testosteron :D

Wracając do pytania. Czy i jak często miewacie sny erotyczne? Czy odzwierciedlają wasze obecne życie seksualne, czy czasami wkraczają w fantazje bardziej zuchwałe i głębiej skryte w waszych umysłach?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja miewam sny erotyczne regularnie.

Nie potrzebuję kalendarzyka małżeńskiego, bo wiem, że po nocy ze snem erotycznym dostanę okres. :P

Tak działają moje hormony.

Ale bardzo lubię moje sny erotyczne, które kończą się orgazmem (dobrze, że nie jestem facetem :)) I wtedy się budzę w spazmach spełnienia, przyciskając dłoń do pulsującej myszki aby przedłużyć ten rozkoszny moment. :D

Chyba jest coś w tym, o czym piszesz. W naszych snach pojawiają się fantazje i obawy.

Nie przepadam za minetą, rzadko dochodzę - dwa ostatnie erotyczne sny - związane były właśnie z sexem oralnym, który uwieńczony był orgazmem. Pewnie dlatego, że niedawno toczyłam rozmowę z pewnym znajomym, który obiecał mnie doprowadzić w ten sposób do szaleństwa. Gdzieś ta rozmowa i podnieta we mnie została i ujawniła się podczas snu.

Dwa niedawne moje sny erotyczne związane były z moim mężem, ale nie w roli mojego kochanka (jakoś ostatnio coraz częściej moimi partnerami podczas snów są obcy mi mężczyźni (ciekawe czemu :)) Tylko z jego zdradą.

Sen był taki: leżałam na pleckach, jakiś fagas lizał mi myszkę a ja pytam go, gdzie jest mój mąż, On podnosi się znad moich rozstawionych ud i mówi, że pieprzy się w pokoju obok. I momentalnie ogarnęła mnie fala orgazmu!

Mnie - cholerną zazdrośnicę !!! :redevil:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja niestety rzadko mam jakiekolwiek sny, nie mowiac juz o erotycznych...

Dzis cos mi sie sniło ale nie mam pojecia co, coś erotycznego chyba..

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Miewam sny erotyczne, notorycznie .

Nawet, kiedy jestem w kompletnie " nieseksownym" nastroju.

Zazwyczaj z osoba nieznana, czesto z zolnierzami :)

Czasem sa tam kobietki.

Oczywiscie, sceneria w kazdym jest inna I niedorzeczna.

Chocby kilka dni temu snilam, ze pojechalam pomagac malowac balustrady w domu jednej takiej milej forumki , a skonczylo sie na lizaniu cipek I lubieznej konsumpcji pachnacej kawy "po".

A ja nie lubie kawy, lol.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie Morfeusz nie rozpieszcza za często, jakieś 2 - 3 razy do roku, ale za to kraina prawdziwego ognia zazwyczaj :evil:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No więc właśnie, mnie też jakoś nie rozpieszcza Morfeusz w tej sprawie, ale za to jak już rozpieści to aż miło się obudzić ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety sny erotyczne skończyły się wraz z wiekiem młodzieńczym :( Teraz mam tylko fantazje na jawie :-D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A czy nie jest tak, że śni nam się często to o czym wcześniej myślimy?

Za młodzieńczych lat, kiedy hormony buzowały ja myślałem tylko o seksie, na okrągło, stąd też bardzo często miałem sny erotyczne.

Podobnie miałem z koszmarami. Jak oglądałem film straszny to później był koszmar bo myślałem o nim przed snem...

A teraz człowiek jakoś kładzie się spać żeby odpocząć, a nie pomyśleć...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja niestety rzadko mam jakiekolwiek sny, nie mowiac juz o erotycznych...

Ja niestety mam praktycznie tak samo.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...