Skocz do zawartości
uległy†

" kochanek"- kto to taki....?

Rekomendowane odpowiedzi

Mnie osobiście w układzie cuckold, najbardziej kręci perwersja, zawarta w tym trójstronnym układzie. Ja wchodząc w relację z parą, odbieram coś bardzo cennego i intymnego Rogaczowi wywołując w Nim falę doznań i emocji, dodatkowo czerpię od Niej i daję coś nowego i unikalnego od siebie Jej, realizując swoje i Ich fantazje seksualne. Na koniec Oni razem rozładowują nagromadzone w Nich emocje i Rogacz otrzymuje z powrotem swoje, z nawiązką. Bez Rogacza nie byłoby tej smakowitej nutki w tle ubarwiającej moją relację intymną z piękną Kobietą. :redevil:

Myślę, że pierwsze przykazanie kochanka cuckold powinno brzmieć: pamiętaj, że zawsze spotykasz się z Parą nawet gdy Rogacz w spotkaniu nie uczestniczy :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

moim zdaniem kochanek ktorego krepuje obecnosc rogacza to nie do konca 100 % kochanek w rozumieniu cuckold - mnie własnie podkreca to ze inny facet oddaje mi swoją żone , że moge ją miec na jego oczach - kreci mnie cała otoczka z tym zwiazana a sam sex jest tylko ukoronowaniem całej sytuacji

jezeli kreopwala aby mnie obecnosc rogacza to po co szukac hotwife ? facet ktorego krepuj eobecnosc rogacza poprostu chce sobie dobrze pozbykac i tyle a moim zdaniem sex w klimacie cuckold to cos wiecej niz tylko " wybzykanie czy zaliczenie "

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie Kochanek to taki mężczyzna, który intersuje się mną całą a nie fizycznością. Mnie również interesuje tylko w całości.

Gdzie nie nerwowo uwodzimy się dialogiem bez żadnych scenariuszy. Kochanek to osoba realna, choć jeszcze poznawana w sieci.

Kochanek to też osoba kulturalna. Najzwyczajniej na świecie informująca o swoich ograniczeniach w fazie naszego dialogu.

Gdy dochodzi do spotkania w realu ja już bardzo szybko jakoś wyczuwam czy spotkań będzie więcej. Bo oboje tego chcemy. Iść dalej.

Internetowych koniobijców mam szczęście szybko rozpoznawać. Nie umieją ze mną prowadzić dialogu. Ja go nie inicjuję, nie wspieram ich w prowadzeniu. Nieco się pastwię. I sami znikają nie umiejąc uwodzenia nawet rozpocząć.

A po... Każdy z nich od czasu do czasu zatroszczy się o mnie koleżeńsko. Nawet Ci, którzy mają status ZK OFF.

Może to mój fart. Może intuicja. Ale zanim się spotkamy. I to właśnie z tymi z którymi było więcej niż kawa to fruwały emocje, czasami pioruny i o dziwo zupełnie nie związane z seksem :)

Dla mnie Kochanek to mądry mężczyzna, z fantazją ułańską, mnie adoracją i dużym pierwiastkiem ego. Charakter przede wszystkim! :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie Kochanek to taki mężczyzna, który intersuje się mną całą a nie fizycznością. Mnie również interesuje tylko w całości.

Gdzie nie nerwowo uwodzimy się dialogiem bez żadnych scenariuszy. Kochanek to osoba realna, choć jeszcze poznawana w sieci.

Kochanek to też osoba kulturalna. Najzwyczajniej na świecie informująca o swoich ograniczeniach w fazie naszego dialogu.

Gdy dochodzi do spotkania w realu ja już bardzo szybko jakoś wyczuwam czy spotkań będzie więcej. Bo oboje tego chcemy. Iść dalej.

Internetowych koniobijców mam szczęście szybko rozpoznawać. Nie umieją ze mną prowadzić dialogu. Ja go nie inicjuję, nie wspieram ich w prowadzeniu. Nieco się pastwię. I sami znikają nie umiejąc uwodzenia nawet rozpocząć.

A po... Każdy z nich od czasu do czasu zatroszczy się o mnie koleżeńsko. Nawet Ci, którzy mają status ZK OFF.

Może to mój fart. Może intuicja. Ale zanim się spotkamy. I to właśnie z tymi z którymi było więcej niż kawa to fruwały emocje, czasami pioruny i o dziwo zupełnie nie związane z seksem :)

Dla mnie Kochanek to mądry mężczyzna, z fantazją ułańską, mnie adoracją i dużym pierwiastkiem ego. Charakter przede wszystkim! :)

Normalnie cały ja ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Normalnie cały ja ;)

Brawo Ty :-)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...