Skocz do zawartości
illa

Czego obawiają się Kochankowie?

Rekomendowane odpowiedzi

Kobieta jak usłyszy od faceta „NIE” to warto spierdalać na drzewo, a jak przy tym urazisz dusze rogacza a ten chodzi z dubeltówka to i ucieczka na drzewo nic nie da... tej ostatniej formy nie życzę nikomu.

Tu się kolego nie rozumiemy. Ja nie obawiam się reakcji na odrzucenie, złości czy fochów... mnie przejmuje "krzywda" tej drugiej osoby. Boję się, że moja niechęć kontynuowania znajomości w sensie stricte tematycznej będzie skutkowała u Hotki poczuciem.... hmmm zranienia, oszustwa czy wykorzystania. Tak zwyczajnie ludzko nie chcę nikogo zawieść.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zeszło na temat odrzucenia. Przyznam, że się tego nie obawiam. Jeśli tak się stanie, będzie mi przykro i tyle. Przejdzie to uczucie szybciej niż kac. :)

Trochę gorzej u mnie z mówieniem, że ktoś mi się nie podoba. Kiedyś robiłem to prosto z mostu i mało kulturalnie. Wolałem, aby to na mnie ktoś był zły, stwierdził, że cham ze mnie i prostak, a nie myślał, co było źle z jej/jego strony. Ale to nie zawsze wychodziło.

Teraz staram się być delikatny, co pewnie też nie zawsze wychodzi. Bo to nie jest łatwe. Ale myślę, że nie ma też potrzeby zbytniego zadręczania się tym, jak odmówić. Co byśmy nie zrobili, jakbyśmy tego nie powiedzieli, to zawsze przynajmniej trochę zaboli. Czy lepiej użyć miłych słów i wyjaśnić powody? Cholera wie. Niektórych właśnie nasze wyjaśnienia mogą bardziej zaboleć niż krótkie: sorry, nic z tego. Niby jak w miły sposób przekazać np. informację typu: "wszystko fajnie, ale brzydko pachniesz"? Ja nie wiem.

Nie znam recepty na idealną odmowę. Wiele chyba zależy od sytuacji i od drugiej strony.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Niby jak w miły sposób przekazać np. informację typu: "wszystko fajnie, ale brzydko pachniesz"? Ja nie wiem.

"Idź się umyj"?? :lach:

Lula.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"Idź się umyj"?? :lach:

Lula.

lecz to może zabrzmieć jak zaproszenie do łóżka Lula! :lach:

uważaj co mówisz :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

lecz to może zabrzmieć jak zaproszenie do łóżka Lula! :lach:

uważaj co mówisz :P

Już kiedyś gdzieś na forum tu o tym pisałam. Jeśli u kogoś wszystko mi pasuje, a chłop ze stresu się upocił bądź nie pomyślał i zjadł wcześniej hot doga z sosem czosnkowym - nie będę go z miejsca przeganiać. Zwrócę uwagę i sama bym była za takową wdzięczna. Wpadka się może przydarzyć każdemu, zwłaszcza w stresie. Oczywiście czym innym jest permanentne nieprzestrzeganie zasad higieny i na to nie mam tolerancji. Ale rzadko jest tak, że tylko jedna rzecz mi w kimś nie pasuje, więc moja odmowa nigdy nie będzie brzmiała po prostu "śmierdzisz" :lach:

Lula.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To jest ogólniejszy problem. Zawsze jest obawa, że jakaś jedna mała rzecz okaże się dealbreakerem.

Jeśli kobieta mówi, że nie jestem w jej typie, "bo mam semicką twarz", to trochę słabo, ale rozumiem, że nie podoba się i tyle.

Natomiast jak chodzi o to, że jestem zbyt formalnie ubrany, no to przecież mógłbym się przebrać gdybym wiedział wcześniej.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...