Skocz do zawartości
illa

Czego obawiają się Kochankowie?

Rekomendowane odpowiedzi

Hehe, to ja już mam lepiej, luźna guma, zero stresu przed, w trakcie i po. :D Jedyny, to wyrobić się czasowo. :D

Piorunie, jak dla hotki to pierwsze spotkanie, to ona ma Cię zachęcać? To kto ma jaja?

Podobno sprawdzaliscie te jaja.... Może ciemno było...?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Zouza'" data-cid="75955" data-time="1353952411">

Piorunie, jak dla hotki to pierwsze spotkanie, to ona ma Cię zachęcać? To kto ma jaja?

Hotka ma jaja :lach:

Żartuje,oczywiście,że facet ma przejąć inicjatywę ale też hotka mu lekko pomagać ;)

Bo nie ma nic intrygującego,jak mówisz mówisz,a tu brak reakcji--zgon :redevil:

Radek☆'" data-cid="75956" data-time="1353952423">

kto wybrzydza ten nie puka...

mam dla Ciebie kandydatkę,poczekaj ty sierściuchu :redevil:
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

żeby piwo było czym otworzyć

To musiała by mieć na dole, a te pierwsze wypadają...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Illo sloneczko to fakt ze nie tylko penisa mamy no ale jednak sa one istotne :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przed pierwszym spotkaniem z Hotką nie mam wcale obaw J Wiem, że to może dziwne, ale wynika to z faktu, iż celem pierwszego spotkania nigdy nie jest seks, raczej zapoznanie się. Oczywiście życie kieruje inaczej i zdarzyło się, iż podczas pierwszego spotkania „dużo się działo” no ale to już wynika z potrzeby chwili a nie z planów, przy których można by się zestresować.

Moja żona twierdzi, iż jestem typem człowieka, który jak to mówią „zyskuje przy bliższym poznaniu”. Znaczy to mniej więcej tyle, że na „dzień dobry” „szału nie ma”. Dlatego może też sam nie zaczepiam kobiet, nie piszę anonsów, nie uczestniczę w wyścigu do dziurki.

Spotkanie poprzedzające umożliwia zminimalizowanie stresu, określenie wzajemnych oczekiwań. To, że Hotka się może wycofać podczas spotkania jest oczywiste, ale się mi jeszcze nie zdarzyło i staram się tak to wszystko organizować, by do takiej sytuacji nie musiało dojść.

Podobnie jest z rogaczami. Szczera rozmowa i wzajemna sympatia – i wszystko będzie dobrze. Dlatego nic na szybko, a przede wszystkim nic na siłę.

Moi przedmówcy pisali o sprzęcie, czy aby nie za mały. Pewnie, jak niektóre kobiety piszą, że miały panów w ilomaś tam centymetrami to można się zestresować. Wówczas jednak przypominam sobie te chwile, gdy słyszałem takie słowa z ust rozgrzanych kobiet, że przez grzeczność ich nie przywołam i … po stresie ani śladu.

Wyszło, że niczego się nie obawiam, a to nie do końca prawda. Obawiam się … zaangażowania.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Po to mamy internet kamerki itp itd że jeśli dochodzi do spotkania to w pewnym sensie jest pierwszy krok akceptacji.

Można spotkać się przy kawie w miłej kawiarence i tu też rozwiać swoje wątpliwości co do różnic. A jeśli dochodzi już do spotkania to myślę że cała otoczka jest już tak napięta ( i to jest właśnie to co każdy tu piszący pragnie) iż finał kończy się powodzeniem.

Oczywiście trzeba mieć dystans, wyrozumiałość szczególnie jeśli jest to pierwsze spotkanie hotki czy bulla, a co do aranżacji spotkania to nie może być "tartak" tylko coś miłego.

Nerwy zawsze są ale przy lampce wina dobrej zabawie ( nie rozmawiamy na temat polityki czy pogodzie) proponuję grę "iMPKA" będzie bardzo sympatycznie :redevil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Że wino będzie cierpkie, muzyka fałszowała lub zalatywała disco polo, będzie zimno w pokoju czy w parku, a łóżko będzie skrzypiało a w ogóle że całe spotkanie to wielka podpucha ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

OMG po to właśnie ludzie ze sobą rozmawiają szczerze aby nie doszło do takich nieporozumień, lub podpuchy.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

OMG po to właśnie ludzie ze sobą rozmawiają szczerze aby nie doszło do takich nieporozumień, lub podpuchy.

dlatego napisałem to w konwencji żartu ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...