Skocz do zawartości
illa

Czego obawiają się Kochankowie?

Rekomendowane odpowiedzi

Radek☆'" data-cid="75933" data-time="1353950444">

Mam obawy,że armatę poznam....

Ty jak już coś pierolniesz,to gacie z luźnymi majtkami się na kostkach zawieszają :redevil:

Zawsze mam obawy przed pierwszym spotkaniem,jak wypadne,czy zostane zaakceptowany itp.

Trema towarzyszy zawsze i duży wpływ na rozładowanie emocji,leży po stronie hotki ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przypomnialo mi sie jeszcze jedno - obawe mam czy prawidlowo potrafie rozszyfrowac sygnaly tzn. chec na kontynuowanie znajomosci i "doglebnego" poznania sie czy raczej ze kazdy idzie w swoja strone i rozstajemy sie w zgodzie :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To że się boję...

Czego się boisz?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
illa☆'" data-cid="75949" data-time="1353951726">

Czego się boisz?

Ilciu, może być brzydka, oby mieściła się w mojej kategorii wagowej, no i niech chociaż z jeden ząb ma..,reszta bez obaw ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Co może martwić Kochanka?

Czy to nieskrępowanie i frywolność jaką Hot Wife prezentuje na forum, przełoży się na spotkanie. Bo pisać każdy może, trochę lepiej lub trochę gorzej. Usiąść i zastanowić się pięć razy nad treścią. W bezpośredniej konwersacji, ten luksus nie istnieje. Kogo zastanę, gdy się zjawię, taki wystarany i z butelką dobrego trunku, bez pokładu niepotrzebnych oczekiwań i napięć.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Radek☆'" data-cid="75948" data-time="1353951653">

Nie bluzgaj bo do piekła pójdziesz....

Trafisz tam razem ze mną :redevil:
Radek☆'" data-cid="75951" data-time="1353951906">

Ilciu, może być brzydka, oby mieściła się w mojej kategorii wagowej, no i niech chociaż z jeden ząb ma..,reszta bez obaw

Chłopie ty to masz wymagania:ładna,max do 100kg i jeszcze mam mieć uzębienie :lach:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe, to ja już mam lepiej, luźna guma, zero stresu przed, w trakcie i po. :D Jedyny, to wyrobić się czasowo. :D

Piorunie, jak dla hotki to pierwsze spotkanie, to ona ma Cię zachęcać? To kto ma jaja?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Piorun'" data-cid="75954" data-time="1353952191">

Chłopie ty to masz wymagania:ładna,max do 100kg i jeszcze mam mieć uzębienie

kto wybrzydza ten nie puka...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ilciu, może być brzydka, oby mieściła się w mojej kategorii wagowej, no i niech chociaż z jeden ząb ma..,reszta bez obaw ;)

Odpowiednia ilość płynów i każda będzie ładna....

Tylko nie wiem po co Ci ten ząb...? Lubisz malinki??

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...