Skocz do zawartości
illa

Czego obawiają się Kochankowie?

Rekomendowane odpowiedzi

Były tematy o obawach Hotek i Rogaczy.

Interesuje mnie czy Kochankowie również mają obawy (i jakie) przed pierwszym spotkaniem z Hotką?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

pewnie, że rozmyśli się w najmniej odpowiednim dla kochanka momencie ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Odrzucenie, problemy z erekcja, zachowanie rogacza w stosunku do niego,

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Reakcji męża jak się dowie albo jak zmieni zdanie gdy wie ;)

no i czy jego sprzęt jest wystarczający to w sumie przewija się w prawie każdym temacie :D

Tak poważnie to chyba każdy obawia się czy zaiskrzy, zwłaszcza, że przynajmniej na początku to facet ma przejawiać większa inicjatywę. Najgorzej to jak się nie ma pomysłu na jakąkolwiek rozmowę.

Każdy chce widzieć, że wpadł drugiej osobie w oko, więc zawsze jest mała niepewność czy się uda.

Grunt to poczucie humoru i dobrze wybrane miejsce na pierwsze spotkanie, czasem pomaga też lampka wina. :)

A podczas igraszek to grunt nie myśleć o największej obawie faceta :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba każdy facet o tym myśli, "żeby mały nie zawiódł" nie raz Zuza, Illa, czy inne hotki mówiły żeby podejść na luzie, nie napinac się, no ale nie zawsze jest to takie proste, no bo Panie same sobie postawcie to pytanie, raz zawiedzie, drugi raz nie stanie, to trzeci raz dacie sobie z takim spokój.... Czy się mylę????

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja co prawda jeszcze na takim spotkaniu nie bylem ale smialo moge powiedziec jakie mam obawy przed pierwszym spotkaniem:

Po pierwsze czy wpadne Hotce w oko

Po drugie czy ona wpadnie mnie w oko bo mysle ze to chyba jest rownie wazne.

Kolejna sprawa to oczywiscie zeby nie bylo problemow z erekcja albo w druga strone zeby nie spuscic sie w majtki zanim do czegokolwiek dojdzie.

Kolejna obawa to reakcja Rogacza gdybym np zrobil cos nie tak - jak zareaguje, czy nie da mi w zeby itp. itd.

Pewne obawy mialbym rowniez jaka bedzie Jego reakcja po wszystkim albo zeby sie np w trakcie nie rozmyslil i zeby nie wynikla z tego wielka awantura itd itd

Wiekszosc z tych problemow opisali rowniez moi poprzednicy ale chcialem wyrazic swoje osobiste zdanie.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mam obawy,że armatę poznam.... ;)

I co w związku z tym? :P

Adaś☆'" data-cid="75918" data-time="1353949401">

problemy z erekcja

Przecież nie tylko penisy macie ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Pete_82'" data-cid="75924" data-time="1353949653">

przynajmniej na początku to facet ma przejawiać większa inicjatywę.

A gdy nie przejawia to znaczy, że ma jakieś obawy?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...