Skocz do zawartości
maccossac

Kolega z klasy i pewne obawy

Rekomendowane odpowiedzi

Cuckold to zawsze ryzyko. Dlatego jest tak podniecający. Gdy między hotwife i jej mężem/partnerem panuje pełne zaufanie i szczerość, nie ma się właściwie czego obawiać. Trzeba po prostu pamiętać, że żona/dziewczyna nie jest twoją własnością, jak będzie chciała to i tak odejdzie, bez względu czy namawiałeś ją na rogaczenie czy nie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, udało nam się porozmawiać. Porozmawialiśmy o naszych obawach, okazało się że nie tylko ja je mam. Spędziliśmy wspaniały weekend co przywróciło między nami dobre relacje. Razem uznaliśmy, że nie będziemy się z tym śpieszyć i poszukamy jakiegoś chętnego Pana na forum, który zrealizuje nasze wspólne fantazje a nie tylko jej ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Szczera rozmowa to podstawa udanego związku a już obligatoryjnie jeśli związek staje się cuckold.

Życzymy powodzenia

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek hellcat75

Bardzo dziękuje, za wszystkie wypowiedzi i za pomoc. Jednak, sytuacja wygląda następująco, jeśli próbuję powiedzieć, że chciałbym zmienić partnera, poszukać kogoś w sieci czy co kol-wiek, to się nie zgadza bo twierdzi, że to jest właśnie jej fantazja. Każda rozmowa o moich wątpliwościach, ew. skończeniu zabawy, kończy się kłótnią, albo obrażaniem, że jej nie ufam i w ogóle jaki to jestem zły. Dodam, też, że jestem jej drugim partnerem seksualnym, może jest po prostu jeszcze ciekawa. Szczerze to nie wiem, co myśleć na temat całej tej sytuacji, jednakże boje sie, że jeśli powiem stanowczo nie to zrobi to prędzej czy później za moimi plecami. Mimo wszystko bardzo chciałbym tego, ale przeprowadzić to w miarę bezpieczny sposób.

Moja radaa? Rzuc ja wpi.... Zobaczysz jak sama bedzie jeczec, za miekki jestes, ty idziesz na ugody, chcesz rozmawiac, rozwiewac watpliwosci a ona zeruje na tobie,... Nie warto, mowie ci, olej ja i tyle.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Poniekąd również tak mi się wydaję. Co prawda, ja zarzuciłem temat cuckoldu i fantazjuje o tym o dłuższego czasu, ale mam obawy, że to wszystko może się wymknąć spod kontroli. Wydaje mi się, że za szybko to idzie i nie do końca w tym kierunku, który chciałem.

To powiedz jej właśnie to co tu napisałeś...jak Cię kocha to zrozumie i będzie wszystko ok i wszystko wróci do normy, a jeżeli nie to niestety Wasz związek chyba się rozpadnie...do cuckoldu trzeba dojrzeć i obie strony muszą się dobrze dogadywać kochać i być szczerym...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...