Skocz do zawartości
maccossac

Kolega z klasy i pewne obawy

Rekomendowane odpowiedzi

Zgadzam się z wcześniejszymi postami m.in. Adasia, czyli z tego co napisałeś to ona zdradzi Cię wcześniej czy później. Pytanie tylko czy będziesz o tym wiedział czy nie. Czy będziesz w stanie zaakceptować to, że zrobiła to za Twoimi plecami (jeśli do tego dojdzie)?

aksel☆'" data-cid="76044" data-time="1353959463">

Odpuść sobie i wróć do tematu po 10 latach związku. Wtedy może będziesz wiedział co robić...

Zastosowałbym się w tym przypadku do rady aksela.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze raz podziękuję za wszystkie wypowiedzi w tym temacie, dały mi one na prawdę dużo do myślenia. W sumie może nie tyle do myślenia, co utwierdziły mnie o tym o czym już wcześniej myślałem. Jednakże puki co na prawdę ciężko mi to ogarnąć. Z jednej strony wiem, że bardzo się kochamy, ale z drugiej strony wydaje mi się, że to może się wymknąć z pod kontroli. Najbardziej jednak dziwi mnie fakt, że pomysł jest mój okej, ale dlaczego tylko ja mam wątpliwości. Moja partnerka nie wspomniała mi nic o jakich kol-wiek wątpliwościach i to dziwi mnie najbardziej. Może i nie mam doświadczenia w dziedzinie cuckold, ale wydaje mi się, że przy tego typu zabawach obie strony powinny mieć wątpliwość i myślę, że dużo dużo przed wykonaniem pierwszego kroku rozmawiać, a u nas w ogóle tego nie ma. Każda rozmowa w tym temacie, kończy się seksem i fantazjami i nic więcej. Z kolej gdy próbuję rozmawiać o swoich wątpliwościach, to nic z tego nie wychodzi. Po prostu martwi mnie chyba, to że ona jest na to bardziej napalona niż ja. Wiem, że najprostszym sposobem jest powiedzieć nie, kończymy to, poczekajmy jeszcze trochę, pogadajmy, ale obawiam się, że dla niej pokusa może być zbyt silna i może zrobić to za moimi plecami. Tym bardziej, że ziarenko jest już zasiane i tak czy inaczej będzie kiełkować, niestety pamięci wykasować się nie da. Chyba po prostu czeka nas, poważna rozmowa i tyle.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A jakie ona ma mieć watpliwosci??? ona będzie wyczerpała sama przyjemność, to ty będziesz się motal bo ci partnerkę inny rznie... To może zaproponuj jej że Ty bzykniesz jakąś panienke, to wtedy ona powinna mieć watpliwosci...

Tak czy inaczej musicie rozmawiać, i puki oboje nie będziecie przekonani nie ma co zaczynać...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wydaje mi się, że powinna mieć jakieś obawy co do naszego związku, jak będzie to wyglądało dalej. Po prostu, wydaje mi się, że każdy zaczynając się w to bawić myślał, co będzie po i chodzi mi tu o jedna i drugą stronę. Dziś poważnie z nią porozmawiam i zobaczymy co z tej rozmowy wyjdzie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zdaj relacje jak "po" rozmowie, sam jestem ciekaw...

...mnie kręcą takie kobiety, chętne, puszczalskie....

Z punktu widzenia rogaczy masz skarb, ale NIE TAKIM KOSZTEM...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dlatego caly czas jestem przekonany ze jej to na "reke" i ze ona chce cie zdradzic i zrobila by to nawet gdybys o cuckoldzie nie wspomnial a teraz ma pretekst i twoje pozwolenie.

Ja bym to zakonczyl (zwiazek)

Bo zdradzi cie na pewno (jesli juz tego nie zrobilAa)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Widać że ją bardzo kochasz i obawiasz się rozpadu związku, natomiast ona może mieć większy temperament i potrzebuje coś mocniejszego.

Myślę że spotkania tego typu to na razie raczej nie dla Ciebie a czy ona wytrzyma to już nie nam oceniać znasz ją lepiej niż wszyscy i czy jest w stanie postawić na swoim to pytanie zadaj sobie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Odpuście sobie, cuckold nie jest dla Was na obecnym etapie związku, zrobi to z kumplem a z Ciebie zrobi frajera jak się kumpel zacznie chwalić że przeleciał Twoją dziewczynę i to za Twoją zgodą. Swoją drogą według mnie za wcześnie zaczynacie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek slawek

Dobra propozycja , zastanów się nad nią - taki papierek lakmusowy :dobre:

A jakie ona ma mieć watpliwosci??? ona będzie wyczerpała sama przyjemność, to ty będziesz się motal bo ci partnerkę inny rznie... To może zaproponuj jej że Ty bzykniesz jakąś panienke, to wtedy ona powinna mieć watpliwosci...

Tak czy inaczej musicie rozmawiać, i puki oboje nie będziecie przekonani nie ma co zaczynać...

Dobra propozycja , zastanów się nad nią - taki papierek lakmusowy :dobre:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...