Skocz do zawartości
maccossac

Kolega z klasy i pewne obawy

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, posiadam pewne obawy przed zrealizowaniem naszej fantazji i chciałbym je rozwiać. Jesteśmy dość, młodzi, w związku od roku, strasznie się kochamy. Jednakże, ostatnio nie najlepiej się działo w naszym związku, ciągłe kłótnie i brak zrozumienia. Na pomysł zdrady kontrolowanej w sumie wpadliśmy razem, jednakże teraz zauważyłem, że moja dziewczyna ma na to dużo większą ochotę i zamiast rozwiewać moje wątpliwości, ciągle mnie tylko namawia. Kochanka wybrała sobie sama, że jeszcze się uczy padło na kolegę z klasy. On już o wszystkim wie i się zgodził. Jednakże, to jest moja kolejna wątpliwość czy kolega z klasy to odpowiednia osoba to takich zabaw i czy nie wpłynie to na przyszłość naszego związku. Kolejną, a zarazem ostatnią wątpliwość budzi we mnie to, że ona strasznie chce, żeby mnie przy tym nie było, ale ja chcę przy tym być.

Bardzo proszę o rozwianie moich wątpliwości i jakąś dyskusję na ten temat.

Pozdrawiam ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

jak dla mnie to wyglada, ze ona to zrobi czy tego chcesz czy nie, szczegolnie ze kolega juz wybrany, bez rozmowy z toba...pachnie mi to problemem w zwiazku niz cuckold...

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Poniekąd również tak mi się wydaję. Co prawda, ja zarzuciłem temat cuckoldu i fantazjuje o tym o dłuższego czasu, ale mam obawy, że to wszystko może się wymknąć spod kontroli. Wydaje mi się, że za szybko to idzie i nie do końca w tym kierunku, który chciałem.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

powiedz ze tego nie chcesz lub potrzebujesz czasu, po reakcji bedziesz wiedzial w jakim kierunku to idzie

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wiesz to że idzie szybko to fajnie, kręci was to obojga, czasem fantazjujemy o czymś i jak już jest blisko odsowamy to bo są obawy, i tak przekladamy w nieskończoność, wygląda na to że Twoja partnerka to prawdziwa hotka....

Jednak o Twoich wątpliwościach powinniście rozmawiać...

Prawdopodobnie ten pierwszy raz chce sam na sam z kochankiem, bo prawdopodobnie obawia ie iż twoja obecność może wpłynąć krepujaco...

Możemy tu gdybac, może to......, może tamto......., tak naprawdę to tylko rozmowa z nią może rozwiać Twoje wątpliwości...

Co do kolegi że szkoły...., myślę że z jakimkolwiek kochankiem jest ryzyko że może to wymknąć się spod kontroli...., jedno jest pewne duuuzo rozmowy i nic na siłę......!!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie nam oceniać,ale mamy wrażenie że wiele rzeczy dzieje się poza Twoimi plecami .A to już prosta droga do wielu problemów ....napewno nie do wspólnego zadowolenia,a to chyba leżało u podstaw pomysłu zaproszenia kogoś do "łóżka"...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To nie takie proste wszystko. Z jednej strony, zabawa w cuckold powinna bawić was oboje, ale z drugiej powinniście być też dla siebie wyrozumiali.

Ja np. do tej pory nie byłem z żoną na żadnym spotkaniu, bo po prostu ona twierdzi, że czułaby się mało komfortowo, gdybym na nich patrzył. Dzwoni do mnie po pierwszym orgazmie, pstryka czasem fotki, ostatnio miała zabrać kamerkę, ale kolega odwołał spotkanie. Wszystko stopniowo.

Pogadaj z nią, zapytaj np. o fotki, albo czy możecie pogadać przez telefon w trakcie ich spotkania. Powoli.

PS. A może on po prosu nie wie, że ona to robi za twoją wiedzą? Nie wszystkim kochankom taki układ odpowiada, bo czują się w nim niepewnie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mialbym z kolei obawy innego rodzaju - czy akurat kolega z klasy to dobry wybor. Kwestia tego czy kolega potrafi trzymac dziob na kłódkę zeby sie zaraz nie okazalo ze kolega sie wszystkim chwali ze obraca twoja kobite i sie kolejka do niej ustawi. A ty nie koniecznie musisz miec na to ochote.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

jak dla mnie przyprawi ci rogi nie wazne czy swiadome czy nie

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z kolegą z klasy, hmm jak to już zauważono dosyć bliskie środowisko, jeśli dodać do tego ogólny nastrój wątpliwości w związku który prezentujesz to faktycznie kontrolnie jak poprzednicy radziłbym wyhamować,... bo możesz nad tym stracić kontrolę, młody /jak podejrzewam/ wiek to czas dobrego poligonu emocjonalnego ale z drugiej strony jeśli środowisko jest wąskie to nie wiem czy większa dyskrecja nie byłaby bardziej wskazana przy erotycznym powiększaniu grona "bliskich" znajomych.

Pogadaj z laską jak nie uszanuje Twoich obaw i nie odpuści znaczy że pozycja stracona i trzeba się wycofać na inny przyczółek.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...