Skocz do zawartości
Duszek Ola92

Męskie sylwetki

Rekomendowane odpowiedzi

Byle szybko!!!

Lecem :redevil:

Tylko jam wąski w biodrach,barkach i boje się,że nie przebije muru twoich adoratorów :P

Chyba,że na lotnika,jak wpadne,to od razu między uda :lach:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

zawsze chciałem być taki wąski

Raczej szczupły, chyba że chcesz mieć wąski? :lach:

A propos lotników.. rety.. :P

Mundur ogólnie, na fajnej męskiej sylwetce, ale jak widzę ten stalowy kolorrrrr, mrauuu :redevil:

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

i nie glupszy niz wyzszy

a to chyba ja spełniam...:D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ilciu, illciu pisałaś coś o striptizie męskim, że raz byłaś nie podobało ci się... Hmm mam nadzieję, że ze mną było inaczej....

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ilciu, illciu pisałaś coś o striptizie męskim, że raz byłaś nie podobało ci się... Hmm mam nadzieję, że ze mną było inaczej....

Ty Per jesteś zajebisty i zapewne zostałeś w Ilci wspomnieniach i pewnie chętnie to się powtórzysz :)  Zuzka, Su ,Alter, Jennifer, tego nie widziały, ale Te dziewczyny ze zlotu październikowergo tak choć nie wszystkie dokładnie :)
  • Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

no jak tak można, jak można nie przyjeżdżać na zlot do Łodzi, gdzie tyle dziewczyn było! ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Własnie Alter! Popieram ;)

Perm... ja mam cos obiecane, i nadal pamiętam :redevil:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

no jak tak można, jak można nie przyjeżdżać na zlot do Łodzi, gdzie tyle dziewczyn było!

To był pewnie błąd, ale następne spotkania są możliwe ja mam dom otwarty, a Illa moja najlepsza przyjaciółka pewnie znajdzie jeszcze inne miejsca, ona jak sądzę ma wiele możliwości :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...