Skocz do zawartości
Duszek Ola92

Męskie sylwetki

Rekomendowane odpowiedzi

Wy tu gadu gadu a ja lece do maka cos zjesc :D

Uważaj,bo się w spodnie nie dopniesz :redevil:

P.S Fajna fryzura :lach:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dzieki :D zapuszczam od Gimnazjum :D

Spoko nosze od wczoraj dresy takie fajne na rozciaganej gumie :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek herbert

Ile osób, tyle upodobań, zarówno u kobiet jak i u mężczyzn. Mi często zdarza się tak, że jednego dnia podobają mi się wysokie i szczupłe kobiety, natomiast 2 dni później wzrok przyciągają te niższe o kształtach "klasycznego kanonu" ;) Chyba zależy bardziej od aktualnego stanu umysłu niż od sztywnych przyzwyczajeń i preferencji. :P

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ukrywam, że bardzo kręcą mnie dobrze wyrzeźbione męskie sylwetki. Zwracam też uwagę na wzrost. Choć sama nie jestem wysoka, bo mam 162 cm, lubię mężczyzn, którzy mają powyżej 180 cm wzrostu.

Jest tu kilku cudownie zbudowanych forumowiczów i nie potrafię przejść obok ich galerii obojętnie ;)

Spotykałam się kiedyś z idealnie zbudowanym przystojniakiem i wszystko grało, nawet bardzo (!), ale wszyscy inni, którymi się interesowałam przyciągnęli moją uwagę zupełnie czymś innym. Gdy mężczyzna mnie pociąga, to po pewnym czasie podoba mi się w nim wszystko, nawet jeśli nie jest ideałem.

Sama dbam o sylwetkę i podstawowej dbałości u faceta oczywiście też wymagam.

Mój ulubiony ma kompleksy, bo nie nie ma kaloryfera, haha, i co z tego i tak go uwielbiam ;)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gdy mężczyzna mnie pociąga, to po pewnym czasie podoba mi się w nim wszystko, nawet jeśli nie jest ideałem.

jeśli mężczyzna mnie pociąga, to nie jest tak, że tylko z powodu ciała.A chemia sprawia, że nie mówię "po pewnym czasie", a raczej "w pewnym sensie". Może mi się w nim podobać coś, co w innych by mi przeszkadzało jest jednak kilka rzeczy, które mnie odstręczają - i tego nie przeskoczęna szczęście mało rozpowszechnione, żadna taka epidemia nie występuje :)
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak to mówią małe jest piękne, ale duży może więcej.

co fakt, to fakt ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witam widzę że temat odżył

Powiem tak ... wielokrotnie się przekonałem że droga do ....kobiety wiedzie przez głowę.

Myślę że tak jak mężczyźni chcieli by atrakcyjne kobiety to kobieta też patrzy na mężczyznę.

Mężczyzna musi być zadbany a myślę ze nadwaga jest oznaką braku dbałości o siebie, o depilacji i stroju nie wspomnę.

Kobiety mają swoje taki upodobania i ciężko stworzyć jeden spójny profil pasujący dla każdej kobiety.

Dlatego trzeba się poddać weryfikacji i albo albo .

Ja tam jak pani mówi że nie jestem w jej typie to odpowiadam dziękuję i się uśmiecham.

Trzeba mieć dystans do siebie każdy jest jaki jest.

Pozdawiam

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Facet powinien oczywiście dobrze wyglądać.

Dla mnie to akurat normalne. Treningi weszły mi w nawyk i jakiś efekt uboczny jest.

Jako ciekawostkę, zadanie dla hotki. Tyle że zamiast prowadzącej powinien doprowadzać ją rogacz.

Panów wyperfumowano perfumami zaproszonej gwiazdy. Zasłonięto jej oczy i miała zgadnąć gdzie. 

Zaczyna się od 8:20.

http://www.youtube.com/watch?v=6tM5oQcp4cQ

P.S.

Ciekawą bluzkę ma Nicki...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jako ciekawostkę

nie no, filmik bardzo fajny :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...