Skocz do zawartości
Duszek Ola92

Męskie sylwetki

Rekomendowane odpowiedzi

No i wpadka ja mam jakieś tylko 177 max 178 jak mnie naciągną!

Ale ja tylko napisałam, że najlepiej jeśli tyle ;) Wzrost nie jest dla mnie jakoś szczególnie ważny, po prostu nie chcę by był niższy, a że sama jestem niska więc w większości przypadków nie jest to problemem. Odpowiadam tylko na pytanie postawione w temacie :D

Ona

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja wole nizszych facetów chociaz Ci wysocy tez mi sie podobaja. I nie lubie takich calkowitych chuderlaków gdzie sama skora i kosci.

Sama jestem niziutka wiec przy baardzo wysokim moglabym ... na stojaco :D

A takich calkiem niskich tez nie lubię, chociaz niszego nie spotkałam :D Ale wtedy wysokich szpilek juz nie zaloze bo bede sie zle czula :P

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
UleglaSuczka'" data-cid="75767" data-time="1353869120">

Sama jestem niziutka wiec przy baardzo wysokim moglabym ... na stojaco

:blow1::dobre:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sylwetka to jednak drugorzędna sprawa, jak nie trzeciorzędna. Jeśli coś może mieć znaczenie to prędzej proporcjonalność. Symetria, na którą zwracamy uwagę podświadomie :) Lubię czuć męską siłę, ale nie zawsze przekłada się to na mięśnie. To chyba bardziej kwestia psychiki. A ta rozpala mnie najbardziej, całkowicie niezależnie od sylwetki.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadzam się z Muszką. Proporcjonalność od dawien dawna dawała poczucie gustu i smaku i tak samo jest w przypadku ciała czy to męskiego czy kobiecego.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Eeeee do dupy te wasze proporcje - w zadnych widelkach sie nie mieszcze :(

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Kobieta'" data-cid="75722" data-time="1353846779">

jeszcze nie daj boże jak chodzi jakby miał pryszcze pod pachami

dokładnie, jak ktoś za bardzo przypakowany to i za uchem się nie podrapie i przez bramki na lotnisku nie przejdzie..

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Intrygujące , dlaczego w takim wypadku babeczki piszczą na występach takich "Chipandales" - oni "misiami" nie są?

Bo co innego "chłopiec z plakatu" i udzielająca się ogólna "histeria" ;) , a co innego wpuścić go do łóżka. :P

Uważam,że co innego się w życiu liczy,niż to ile ktoś ma wzrostu i wagi,jeżeli chodzi o mężczyzn.

Czyli jesteście uprzywilejowani, czy co?

Jeśli do mężczyzn mamy podchodzić liberalnie, to nie wiem dlaczego do kobiet nie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Uważam że sylwetka typu fitness super wygląda:

http://www.google.pl/search?hl=pl&cp=5&gs_id=5e&xhr=t&q=men%27s+health&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&bpcl=38897761&biw=1024&bih=601&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=lCOzUIfLJMfi4QT22YGADw

Ale kluturysta już nie:

http://www.google.pl/search?hl=pl&cp=5&gs_id=3v&xhr=t&q=muscular+development&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&bpcl=38897761&biw=1024&bih=601&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=qSSzUOaLN-Wk4gT88IDACQ

Poza tym trzeba pamiętać aby wejść na pewnien poziom w "kulturystyce" ci ludzie muszą się "koksować".

Sterydy oparte na testosteronie po zakończeniu przyjmowania prowazdzą do braku erekcji przez np. 2 tygodni.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ilu facetów tyle upodobań co do wyglądu kobiety. Ile nas, kobiet, tyle gustów. Nie mam dziś potrzeby mierzenia centymetrem obwodu jego bicepsa czy wielkości mięśnia piwnego. Nie liczę facetom centymetrów w slipkach i nie patrzę czy chodzą na siłownię, pływalnie czy ćwiczą mięśnie palców naciskając pilota od TV lub grając w szachy (nota bene takie wyćwiczone paluszki cuda robią, cuda ;) ) Lubię jak facet myśli. Pożądanie zaczyna się w głowie.

Jest typ faceta, który podoba mi się bardziej niż pozostali, ale ... tyle razy już przekonałam się, że za wyglądem nie idzie ani umiejętność sprawienia kobiecie satysfakcji, ani wrażliwość, ani inteligencja, ani poczucie humoru, że zaczęło mieć to dla mnie już nawet nie drugorzędne ale "znikomorzędne" znaczenie.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...