Skocz do zawartości
Duszek Ola92

Męskie sylwetki

Rekomendowane odpowiedzi

"Facet może być grubasem,a jest zajebistym kochankiem z mega fantazją w łóżku"

doprawdy ?? skupienie na samej fizyczności - przyganiał kocioł.....

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mężczyzna musi być zwinny, przede wszystkim.

Jeśli jest szczupły to nie mogą mu się ręce i nogi "plątać", jeśli jest "dobrze zbudowany" nie moze być ociężały czy flegmatyczny, bo to aseksualne:)

Popieram Alice- też nie podniecają mnie "pakerzy". Boję się takich, jeszcze zmiażdży mi coś jak się przytuli czy położy?! A tacy z siłowni naprawdę duzi budza obrzydzenie! jeszcze nie daj boże jak chodzi jakby miał pryszcze pod pachami, wiecie jak?!?!

Lubię wysportowanych, ale bardziej takich od taekwondo:D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek slawek

Mnie zawsze bardzo kręciły niskie (ok.1,5m) i szczupłe dziewczyny, sam mam 1,8m , moja żona ma 1,65m i jest wielkoludem jak na mój gust. Zapewne jasnej i jednoznacznej odpowiedzi nie dostaniesz. Partner musi mieć to COŚ ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

doprawdy ?? skupienie na samej fizyczności - przyganiał kocioł.....

Obawiam się, że nie zrozumiałem... Nigdzie nie "chwaliłem się" swoimi walorami. Poza tym to był cytat z innego użytkownika.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
ŁaurBałaur'" data-cid="75725" data-time="1353847362">

Poza tym to był cytat z innego użytkownika.

To był mój cytat,a coooo? :pala::redevil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zanim pojawi się stereotypowy pogląd na temat tzw. "pakerów" (duży i głupi) napiszę, że pracuję z jednym z takich właśnie, chłopak dużo młodszy ode mnie ale bardzo dojrzały, o wiele bardziej niż dużo starsi od niego "nie pakerzy", na prawdę lubię z nim pracować i miło z nim prowadzić rozmowę na wiele tematów bo ma szerokie pole zainteresowań. Gdybym był kobietą to... - żarcik taki ;).

Popieram Alice- też nie podniecają mnie "pakerzy". Boję się takich, jeszcze zmiażdży mi coś jak się przytuli czy położy?!

:-> nie powinnaś się obawiać moim zdaniem - silne mięśnie gwarantują, że taki Cię nie "przywali" bo nie osłabnie znienacka ;). Poza tym sprawność fizyczna poprawia samopoczucie i zwiększa libido...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

...silne mięśnie gwarantują, że taki Cię nie "przywali" bo nie osłabnie znienacka ;). Poza tym sprawność fizyczna poprawia samopoczucie i zwiększa libido...

...i wydłuża czas..."przyddatności''...Ci wg was pakerzy, robią nie tylko cwiczenia na przyrost, ale i kondycyjnie wytrzymałościowo....

więc i zadyszki nie złapią nagle...w najmniej odpowiednim momencie :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Idealna sylwetka? Z figurą można zrobić wszystko, więc dla mnie jedynym wyznacznikiem jest wzrost. By był wyższy ode mnie ;) A najlepiej jakby miał >180.

Ona

No i wpadka ja mam jakieś tylko 177 max 178 jak mnie naciągną!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...