Skocz do zawartości
Duszek Ola92

Męskie sylwetki

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek Ola92

Witam, każda z nas ma swoje indywidualne preferencje co do budowy ciała mężczyzny, jakie Wy preferujecie sylwetki? chudzielców (powiedzmy że przy średnim wzroście mężczyzny 180 cm - 60 kg wagi), takich po których widać ze coś tam robią ze swoim ciałem (w sensie ze coś tam ćwiczą, uprawiają jakieś sporty) (180 cm - 70 kg wagi), "pakerów" z kaloryferem na brzuchu (180 cm - 80 kg), a może grubasków z bojlerem (ponad 100 kg) ? :-> Oczywiście wzrost podany przykładowo - dla celów porównawczych :mily:

Do której grupy sylwetkowej zaliczyłybyście swój ideał, a do której należy Wasz partner? :D

Myślę, że taki temat przyda się w tym dziale, mile widziane fotki, stosunek kg do cm, obwody i inne wszelakie mierniki waszych ideałów :)

Zachęcam do dyskusji :oki:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Idealna sylwetka? Z figurą można zrobić wszystko, więc dla mnie jedynym wyznacznikiem jest wzrost. By był wyższy ode mnie ;) A najlepiej jakby miał >180.

Ona

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mam 182cm 86 lub 88 kg wagi<dawno się nie ważyłem> i nie jestem pakerem.

Trochę wyćwiczone ciało przez basen,chociaż chce zrzucić 5 kg poprzez bieganie.

Czy moja sylwetka jest idealna??

Uważam,że co innego się w życiu liczy,niż to ile ktoś ma wzrostu i wagi,jeżeli chodzi o mężczyzn.

Odpowiednie podejście do kobiety,inteligencja,zabieganie o nią i wiele innych rzeczy.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

jestem brzydki gruby. nie foremny i zadna mnie nie chce

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No teraz to powiedziałeś :D

Jakbym nie widziała to może bym uwierzyła :D

Sylwetka idealna ...?

Brrr .

Nie przywiązuje większej wagi , szczerze mówiąc.

Dobrze jak jest szczupły , coś ze sobą robi zeby być w formie,

ale mocno wyrzezbione ciało działa na mnie troszkę odpychajaco.

Nie zdarzyło mi się być z chudzielcem jeszcze, więc nie wiem ...

Ale za to z "misiami" owszem i było bardzo przyjemnie ....;)

No, ktoś zupełnie otyly nie miałby u mnie szans.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Adaś☆'" data-cid="75657" data-time="1353799309">

Moim zdaniem do twarzy ci z piwem i kawałkiem pizzy :redevil:

Nie martw się,znajdzie się się taka,która zechce ;).

Ola92'" data-cid="75650" data-time="1353795641">

Myślę, że taki temat przyda się w tym dziale, mile widziane fotki, stosunek kg do cm, obwody i inne wszelakie mierniki waszych ideałów

Droga Olu, centymetry,kilogramy,to nie jest wykładnik zadowolenia w łóżku.

Facet może być grubasem,a jest zajebistym kochankiem z mega fantazją w łóżku niż nie jeden szczypiorek :-P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja żona w zasadzie zwraca uwagę tylko na wzrost kochanka. Musi być w miarę wysoki czyli nie niższy ode mnie 185 (no i mieć dużego penisa). Reszta, jeśli nie jest karykaturalna, nie ma znaczenia.

To oczywiście jeśli selekcja odbywałaby się tylko na podstawie walorów wizualnych. Wiadomo jednak, że często inne względy decydują ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm a ja pocieszę panów o niskim wzroście, bo ja zawsze preferowałam niskich ;) Moon dla odmiany jest bardzo wysoki i przy nim również czuję się wyśmienicie, więc to chyba zupełnie znaczenia nie ma jakie kto ma początkowo preferencje. Jego z kolei kręciły wysokie szczupłe dziewczyny, a ma kurdupla 165 ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
mooncouple'" data-cid="75669" data-time="1353837861">

Jego z kolei kręciły wysokie szczupłe dziewczyny, a ma kurdupla 165

Kurdupel,to jest 150 parę i uwielbiam tak niskie kobiety,cholernie mnie kręcą ;)

Monka-nie jesteś taka niska :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

188 cm, ale czy to ważne??

Wysoki może się pochylić, a niski podskoczyć :):):)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...