Skocz do zawartości
Duszek Ola92

Męskie sylwetki

Rekomendowane odpowiedzi

Własnie Alter! Popieram ;)

Perm... ja mam cos obiecane, i nadal pamiętam :redevil:

no jak tak można, jak można nie przyjeżdżać na zlot do Łodzi, gdzie tyle dziewczyn było! ;)

Su, droga Su ja też pamiętam i nie zapominam ;*

Alter no niestety studencka kieszeń mi nie pozwoliła na przyjazd tym razem ale spokojnie co ma wisieć nie utonie i tamten Perm z października już sobie poszedł daleko :D Za niedługo coś wrzucę nowego dla Waszego oka i co tam jeszcze, która z Pań będzie chciała ;*

Oj Groszku coś tam potrafię pokręcić to tu, to tam :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Fit but not overdone. Lubię angielski za lapidarność i celność. Zgadzam się z wnioskami - ani chudy anemiczny, ani napakowany i żylasty nie będą lepsi od szczupłego, sprawnego faceta.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

odchodząc od tematu łóżko, bo tutaj jednak "głowa" na mnie działa.... i właśnie rozmowa przy kawie... po nieco dłuższej różnej z każdym korespondencji w której widzę błyskotliwość, mądrość.... etc... to z każdym słowem w realu daje szansę na dalsze zauroczenie... z kaloryferem czy bez.... byle wyższy był ode mnie choć nieco...

to na co dzień mam trzy drobne małe "fetysze", które traktuję jako doznania estetyczne, które są miłe dla mojego oka wielce...

pierwszy, to lekko krzywe nogi... uwielbiam na nie patrzeć jak idą dynamicznym krokiem... poezja

drugi.. to paznokcie... po prostu zadbane, nie przesadnie, ładnie przycięte na tych męskich dłoniach, które silne są

trzecie...twarz... z charakterem, zbirem, zadziorem.... nieoczywista... nie przystojna katalogowo a mądrością naznaczona.... a najlepiej jakaś ze skazą (spektrum szerokie mam np. Maleńczuk....  Billy Idol młody i stary czy Boy George tak umalowany!.... i długo bym mogła wymieniać :)

ech... rozmarzyłam się bo nigdy nie mam 3w1 ale i tak wiele takich doznań estetycznych widuję :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...