Skocz do zawartości
volvita

Sukces w poszukiwaniach i spotkanie

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek para2831md

My też czekamy na ciąg dalszy. Jest gorąco

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

wczoraj co chwilę sprawdzałem jak się sytuacja rozwinie i dalej czekam na relacje...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No miałem ważniejsze zajęcia :P sorki :)

Żona wróciła i opowiedziała, całą noc nie spaliśmy.

Byli w knajpie, ale nie dało się, on zaproponował przejażdżkę, zapytała mnie, zgodziłem się - choć nie tak się umawialiśmy.

Pojechali na ubocze, ona przebrała się w prezenty od niego (bielizna) zaczeli się całować on zaczął ją dotykać, włożył jej ręke w majtki, ona jemu, on zrobił jej palcówkę jak doszła zapytała mnie czy może mu zrobić loda z połykiem - ZANIM dostała odpowiedz miała już go w buzi. Skończył w buzi.

Dostałem kilka zdjęć ale z telefonu słabej jakości bo nie było planów na coś więcej i nie brała aparatu.Kutas w buzi ospermiony jej reka z pierscionkiem zareczynowym obraczka :)

Kutas BARDZO się jej podobał, większy dłuższy grubszy. Zakochała się w nim.

Chce więcej. Przed stosunkiem jednak musimy poczekać, bo ja biorę ją bez gumki nie kończę wprawdzie w środku ale zawsze ( a dlaczego? bo jak będzie bejbi to fajnie, a jak nie też fajnie) i nie chcę mieć potem wątpliwości co do ojcostwa. Po okresie będę też w gumce i wtedy pójdą na całość.

Ja się czuję trochę dziwnie - zmieszany chyba jestem uczuciami jakich doświadczam.Ale jest ok.

Co ciekawe na jakimś weselu jakby ktoś ją gdzieś złapał dostałby w mordę :D bywało i tak już :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj kolejne spotkanie - około 20.

Ma się dziać....

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

i co i co i co? uwielbiam te oczekiwanie.... napięcie, emocje, kibicowanie lepsze niż w sporcie.

:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

spotkali się - kolejny raz w samochodzie - ale już na spokojniej, ona ubrala swoją ślubną bieliznę:)wziela aparat, robila mu loda, on lizał jej dziurki wkładał paluszki i tu i tu skonczyl na jej pupe :) 3 godziny się bawili :)

przyszła cała oblepiona spermą, z jej sladami na sukience:)

post-6091-0-38128700-1354211445_thumb.jpg

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek para2831md

Tylko pozazdrościć.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

tak, tak, pozazdrościć pięknej żony i zrealizowanej fantazji.

A my czekamy na dalsze relacje.

Może opiszesz coś więcej?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...