Skocz do zawartości
volvita

Sukces w poszukiwaniach i spotkanie

Rekomendowane odpowiedzi

ddorzuciłbym więcej,a le nie mogę edytować swoich postów przez co tracę kontrolę nad tym co wrzucam w siec

Nie tracisz kontroli. Zdjęcia i opisy prawdziwych wydarzeń zawsze można usunąć za pośrednictwem Admina i Modów. Wystarczy prośba w helpdesku.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Uzupełnię jeszcze Zuzy wypowiedź o to, że Google Boot, nie zapisuje do wyników wyszukiwania Google, żadnych treści z działów chronionych (Galerie i Historie Prawdziwe) bo te fora są dostępne wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Google Bot, nie widzi tych treści.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Co do tematu.

Dzieje się.

Kolega kupił żonie majteczki i pończochy które dla niego ubierze. Mają spotkać się w zacisznym pubie i w zacisznym miescu mają się dotykać i całować. Ma jej włożyć ręce w majtki, włożyć palce do środka. Mam dostać kilka mmsów, lub zdjęć potem. Czy dojdzie do czegoś więcej? Istnieje taka możliwość

Żona chciała rezygnować ale zapewniłem ją że będzie ok. Poszła

Czekam

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek diuk2

Trzymam kciuki aby Wam się podobało bo to cudowne uczucie tak czekać

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek diuk2

Coś trzymasz Nas w niepewności !!!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie dało się w pubie. Pojechali na porzejazdzke. Zaraz zawału dostane.,..

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gratuluję i czekam na opis. :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Co do tematu

szok.

działo się dużo.

nie wiem jak będzie jak wróci.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Napisz koniecznie.

Czekam z niecierpliwością na ciąg dalszy.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...