Skocz do zawartości
volvita

Sukces w poszukiwaniach i spotkanie

Rekomendowane odpowiedzi

super prezentacja. ogier bedzie pewnie zadowolony

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mamy taką nadzieję, narazie dużo rozmawiają, a żona chodzi cała w skowronkach. Troszkę obawia się mojej reakcji po wszystkim, boi się żebym nie był zły :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

gratulować gratulować...

cierpliwi zyskują dwa razy :D

trzymam kciuki i życzę powodzenia :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
volvita'" data-cid="75379" data-time="1353604095">

Troszkę obawia się mojej reakcji po wszystkim, boi się żebym nie był zły

Ale to chyba bezpodstawna obawa?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
volvita'" data-cid="75274" data-time="1353523772">

ciężko było kogoś znaleźć ale jak odpowiednio długo się szuka to jest szansa

Co to za czasy, żeby taka śliczna żoneczka musiała tak długo czekać....

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mi też się wydawało że to nic prostszego znaleźć kogoś, ale to był błąd.

Większość facetów chciała od razu numer telefonu do nas, a ponieważ nie mamy 2 numeru troszkę nas to zrażało. Wielu te myślało że żona nie wie że szukam dla niej, a ona miała dość szukania (próbowała sama na czatach ale odeszła jej ochota po takich poszukiwaniach) wreszcie większość to napaleńcy - tu teraz zaraz już. Ajak ktoś się spodoba, nie potrafił poszanować naszych zasad.

Ale jak narazie obecny kolega jest prawie idealny :)

Czy obawy żony są bezpodstawne? nigdy mnie nie zdradziła, nie mogę być pewny DO KOŃCA jak zareaguję.

Ale doszliśmy do wniosku że warto spróbować :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na czatach sie nie szuka :)

akurat numer telefonu to po jakims nie dlugim nawet czasie standart itd bo to dowod jakis tam na realnosc dlatego jesli boicie sie dawac swojego prywatnego to zalozcie sobie drugi :)

Jesli nie wiesz jak po tym zareagujesz to nie jestes jeszcze na to gotowy wiec sobie odpusc bo szkoda by bylo bys jej potem to wytykal i nie daj byscie sie rozstali.

Dlatego odpusc bo nie jestes jeszcze gotowy.

Nie mozesz miec ZADNYCH watpliwosci jak zareagujesz...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Adasiu, wątpliwości przed pierwszym razem są ZAWSZE. Nigdy do końca nie możemy przewidzieć naszych reakcji, nawet jeśli o tym marzyliśmy!

Życzę Wam powodzenia i dobrej zabawy! :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

wiem, tylko nie chce by im sie cos zepsulo i sie rozstali..

no alew POWODZENIA! :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...