Skocz do zawartości
volvita

Sukces w poszukiwaniach i spotkanie

Rekomendowane odpowiedzi

volvita'" data-cid="76637" data-time="1354211513">

Clipboard02.jpg

Piękna i taka słodka...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

spotkali się - kolejny raz w samochodzie - ale już na spokojniej, ona ubrala swoją ślubną bieliznę:)wziela aparat, robila mu loda, on lizał jej dziurki wkładał paluszki i tu i tu skonczyl na jej pupe :) 3 godziny się bawili :)

przyszła cała oblepiona spermą, z jej sladami na sukience:)

Gratuluję...! Miło z jej strony że tej spermy nie powycierała tylko przyniosła ją na sobie. Życzę Ci prawdziwych rogów jak najszybciej :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

nie chcę zaśmiecać forum, więc napiszę tutaj....Moja szykuje się na ciekawe spotkanie, sesja foto w lesie a potem igraszki na kocyku, z tym samym kolegą :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek MyWeDwoje

powodzenia ;) my też kogos poszukujemy i jak się okazuje to nie takie proste jak się zdaje ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie, ciężko znależcć kogoś normalnego, żona miała dwóch, spotkała się z nimi po 2 razy,pierwszy był super w łużku ale zaczeły się sceny zazdrości i trzeba było przerwać,drugi fajny ale cienki w łóżku,pozdrawiam

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek MałaMi

Ja spotykałam się z kilkoma mężczyznami, niestety z żadnym znajomość nie przetrwała dłużej. Co prawda mam dwóch znajomych, z którymi kiedyś się spotkałam na małe coś i duże coś :D, ale są z daleka i nie spotykamy się częściej. Popieram wypowiedzi, że ciężko jest znaleźć kandydata na kochanka.U mnie była tylko możliwość seksu oralnego, brak seksu był więc główną przyczyną szybkiego końca znajomości :) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...