Skocz do zawartości
kamyk

Małe pytanko

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mam pytanie. Czy któremuś z rogaczy zdarzyło się zostać kochankiem? Mnie to chyba czeka..., więc jak się wydarzy chętnie opowiem.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie się zdarzyło, ale nie wspominam tego miło. Szczerze powiedziawszy odbija mi się to czkawką bo rozstanie było trudne z jej strony. Były prośby, groźby, szantaże :facepalm: Dlatego uważam, że dużo bezpieczniej jest umawiać się z żonką, która robi to za zgodą męża - wówczas wszystko odbywa się na z góry ustalonych zasadach ku uciesze wszystkich stron. Mam nadzieję, że tak będzie u Ciebie. W przeciwnym razie zalecam daleko posuniętą ostrożność. Powodzenia! I nie zapomnij się podzielić wrażeniami :oki:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zapomniałem dodać że jej mąż wie o naszym spotkaniu.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rogacz i kochanek w jednym to Bull i wcale nie jest to zjawisko zadko spotykane

Powodzenia!

Adaś

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No niestety skończyło się tylko basenem, na jednym torze. Jak na razie troszkę ją po dotykałem . I czekam na więcej...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli ta sytuacja nie realizuje twoich fantazji o rogaceniu, to poszukaj kogoś w zastępstwo i graj rolę "męża rogacza".

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...