Skocz do zawartości
illa

Jak straciłam/em cnotę :D

Rekomendowane odpowiedzi

A to tak stopniowo że tak powiem zagłębiałaś się.. . Ja inaczej.. moja pierwszą po raz pierwszy zobaczyłem nagą na jakieś 30 sekund przed..i chlup :-)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A wcześniej- zadnych chłopców .

Ani dziewczyn.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Alice☆'" data-cid="74683" data-time="1353183273">

Ani dziewczyn.

:lach:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja zrobilem to pierwszy raz jak bylem w szkole sredniej z koleżanką mojego kolegi u jego rodzicow w lóżku. Prawde mowiac to po pierwszym razie bylem troche rozczarowany. Kilka minut i juz. A tyle sie wczesniej naczytalem i naogladalem...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Góry, kolezanka, smsy, wkoncu dogadanie sie ze zrobimy to, skarpka nad rzeczka, kocyk, gwiazdy, szum wody, nawet nie doszedłem..

14 lat

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I tu mamy oboje dylemat, ta pierwsza to moja obecna żona, pierwsze pocałunki (byłem cały obsliniony, to znaczy usta:-D ), pierwsze pieszczoty, no i pierwszy seks, miałem 18, ona 16, więc albo w samochodzie (fiat 126p), albo na klatce schodowej w jej bloku...

Ponieważ pieszczoty były coraz bardziej śmiałe, mamy oboje problem z ustaleniem który to był właśnie ten moment...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ulegly to bylo ekstremalnie :D, w fiaciku ....

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień Nauczyciela. Po akademii na pierwszej lekcji dzieci zostały przpędzone ze szkoły, bo nauczyciele mieli ochotę na zimne zakąski. Miałem 15 lat, moja dziewczyna tyle samo (obecna żona od ho ho lat). Postanowiliśmy jakoś zagospodarować ten wolny czas. Kanapa moich rodziców. Pocałunki, pieszczoty. To już przerabaliśmy. A czasu nadal bardzo dużo. Więc krok po kroku (a może powinno być krok do kroku) rozwijaliśmy temat. Ja zupełnie nagi, ona bez spodni i majteczek. Nie dała zdjąć bluzki i stanika pomimo, że zawsze miała piękne piersi. Kto zrozumie kobietę?! I tak jakoś wyszło, że leżałem na niej pomiędzy jej rozłożonymi płasko nogami. Próbowałem jej włożyć ale jakoś to nie wychodziło (nie wchodziło). Byłem skonsternowany. Czyżby to było trudniejsze niż myślałem? Aż w końcu olśnienie! Uniosłem jej kolana lekko w górę i poszło jak po maśle. Przyznaję, spodobało mi się już od pierwszego włożenia. Ile minut to trwało nie wiem, ale oboje delektowaliśmy się doznaniami. Od razu wiedzieliśmy, że będzie to nasze hobby.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

15 lat, na wakacjach, w pięknym lesie, w pięknej sukience. Z nagrzanym dywanem lasu po plecami. Wyrachowane, z ciekawości, ale przyjemne i ciepłe. Uwiedziony nie wierzył,że to był mój pierwszy raz. Był miły, grzeczny silny i zdecydowany. Znałam go z naszych niesmiałych pieszczot rok wcześniej.Przyjemnych bardzo. Po tym pierwszym razie czułam radość wolności. I dobrze uczczonego 1 maja, czyli święta pracy. :) Jak również zadowolenie, że po miłej, wakacyjnej przygodzie wrócę do domu z super wspomnieniami w głowie. Od początku jakos tak mocno oddzielałam seks od uczuć, które były i są dla mnie duzo bardziej intymne.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...