Skocz do zawartości
illa

Jak straciłam/em cnotę :D

Rekomendowane odpowiedzi

Zapraszam do opowiedzenia, najchętniej ze wszystkimi szczegółami :P:D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Temat.. fantastyczny. Emocje, emocje , emocje. Tylko to się chyba pamięta. A co do szczegółów.. jak pierwsze kroki dziecka .. Chwiejne, niezdarne ale PIERWSZE.

Co pamiętam przed. : czy to dziś, a może mi sie zdaje, kocham Ją.. dotknę,

Po: duma ,duma, moje kobieta na zawsze.. ( nie śmiac się , bo każdy tak myśli)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Aragornie, ile miałeś wtedy lat? :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

19 lat, wycieczka w góry, wspólny pokój z wszystkimi innymi uczestnikami wyprawy:) zaprosiliśmy go do mojego łóżka pod kolderke, pachnial zelem pod prysznic nivea(poznam ten zapach wszędzie) delikatnie, 3 minutki i po wszystkim:) około 10 lat temu:) kto to był? Mój mąż obecny kochany:)

*zaprosilam:D he

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Najwspanialsze 3 minutki. Przez zawsze wyobrażalem sobie jak to będzie.. w kobietą . Być w Jej ciele . W moim przypadku to nawet krócej.. ale to nieważne.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Echhhh...

To nie była moja wielka miłość - ot mężczyzna , z którym spotykalam się od 3 miesięcy .

Któregoś razu kiedy miałam nocowac u niego ( wiele razy nocowalam przedtem i nic nie było ;) ).

Pomyślałam sobie - a czemu nie...?

Od kilkunastu dni brałam tabletki , więc byłam przygotowana ;)

No i poszło :)

A potem pomyślałam sobie - no , to już :D

Miałam 20 lat.

Wtedy równocześnie spotykalam się z innym mężczyzna , i z tamtym poszłam do łóżka następnego wieczoru :D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Alice. To ruszyłaś z piskiem opon w swiat seksu.. Ale ja podobnie. Długo chodziłem w konkury .. do 17-latki.. i nic. Nagle zwrot i starsza zagospodarowała nadmiar testosteronu. Widocznie tak miało byc :-)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

łomatko, to narazie jestem najmłodsza..miałam 16 i pół, On 18 i pół. W pokoju Jego dziadka, bo swój dzielił z siostrą.

Nic mnie nie bolało, żadnej krwi i tego rodzaju sensacji.

Od dobrego roku zabawialiśmy się na różne sposoby, bez penetracji jednak, znałam już rozkosz orgazmu i co się nie często zdarza przy pierwszym razie, miałam przepiękny, cudownie rozkoszny orgazm z moim Ukochanym..

I oczywiście tez myslałam, ze tak będzie constans :D Było przez 7 lat :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Illo, ja tez wcześniej miałam rożne miłe doświadczenia , na swojej studniowce poznałam bardzo miłego i fajnego pana, zaczęliśmy się spotykać , i z nim pocalowalam się po raz pierwszy w życiu :)

Potem było śmielej , od całusow do minetek i palcoweczek, miałam wtedy 19 lat.

To była moja miłość . Nie skonsumowana tak do końca ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...