Skocz do zawartości
coyote

Kiedy pierwszy raz wziąłeś do ręki obcego penisa ...

Rekomendowane odpowiedzi

i mi się zdarzyło na spotkaniu w 3kącie,ona wymownym gestem reki przywołała mnie do swojego faceta i razem  pieściliśmy go do finału w jej ustach,efekt tego taki ze to mi się spodobało,i dlatego spotykam się z parami bi :rolleyes:

Czyli jednorazowa przygoda zamieniła się w stałą "modę".

To generalnie ciekawe bo czasem człowiek się zastanawia ile rogaczowi brakuje- czy go tylko to "inspiruje" czy tak jak w twoim przypadku wystarczy wymowny gest i zmienia się.

Jakaś sonda może by to pokazała tzn. ilu jest na nie, ilu na tak a ilu to ciekawi.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo ciekawy temat przeczytałem go od deski do deski :)  Z naszych doświadczeń jakie dotąd z moją żoną a może Hotką  sam nie wiem. Mieliśmy czworo kąty i trójkąty. U nas było tak i to żona mi zrobiła było to na początku naszych zabaw. Podczas wymiany gdy miałem się zabrać za żonę kolegi od tyłu to moja chwyciła mojego i wprowadziła do bułeczki jak to nazywacie :P  Natomiast nigdy ja nie brałem pod uwagę by brać czyjeś berło do ręki. Ale całkiem nie dawno podczas trójkącika moja żona zapragnęła bym podczas ich zabaw wsadził jej jeszcze palec do teł bułeczki mmmmm było to moje pierwsze dotykanie penisa. A właściwie może nie dotykanie ale uczucie jak on po tym moim palcu się przesuwał.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, malz4346 pisze:

do bułeczki

?‍♂️ zlituj się proszę tutaj nie piekarnia

• Lubię 1
  • Haha 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 1.02.2012 o 22:31, Zouza pisze:

Właśnie w tym sęk Adasiu, że mnie jest niezbędny facet. K+ k bez obecności faceta zupełnie odpada. Wydaje mi się, chociaż nie będę się przy tym upierać, że osobie z typowymi biseksualnymi skłonnościami odpowiadają układy mieszane lub z jedną płcią, w tym własną.

Wiem też, że często panowie mają podejście podobne do mojego, rozmawiałam na ten temat prywatnie. To bardziej podniecenie sytuacją, która się rozgrywa niż osobą tej samej płci.

najprawdziwsza z prawd niezależnie jaka płeć te słowa wypowiada 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, mick747 pisze:

najprawdziwsza z prawd niezależnie jaka płeć te słowa wypowiada 

ty byłem ja czyli "on" :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak miałem 18lat, z ciekawości.

W trójkącie mmf - rok temu, wszyscy "bi".

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

U nas jeszcze to nie nastąpiło...  Ale są pomysły/fantazje związane z zakładaniem prezerwatywy kochankowi ☺️

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z moja zona naraziw tylko fantazjujemy, bo zona nie moze sie przelamac na real.

Ale mysle ze nie byloby problemu zebym i pomasowal kutasa kochanka, moglbym tez wziac do buzi.

Mialem kutasa w reku i buzi jak mialem 16 lat. Z kolega rozladowywalismy nasze napiecie seksualne :)

Mysle ze jest cos takiego jak "light bi". Moge podotykac, zrobic loda ale nie wyobrazam sobie seksu analnego (jako pasyw czy aktyw). Nie wyobrazam sobie tez calowania z facetem czy bycia jako para.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...