Skocz do zawartości
coyote

Kiedy pierwszy raz wziąłeś do ręki obcego penisa ...

Rekomendowane odpowiedzi

Raz gdy moja poprosiła abym pomógł go włożyć w nią. Sam dotyk bez szalu ale myśl że to ja go w nią wkładam bezcenna :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja miałem sytuację odwrotną, tzn. kilka lat temu na drugim spotkaniu z parą ze zbiornika, gdy hotka siedziała mi na twarzy, nakazała mężowi iść po gumki do łazienki, a gdy wrócił założyć mi prezerwatywę. Najpierw kilka sekund go masował, ściągnął skórę i zaczął zakładać. Nie bardzo chciała wejść, a on chciał być bardzo delikatny, w dodatku straaasznie trzęsły mu się ręce. Ale po chwili udało mu się ;)

Gdy już założył trzymał mój interes, gdy jego żona nadziewała się na mnie na jeźdźca, ona w tym czasie dociskała mi rękoma moje ręce za moją głową (lekka dominacja w tym momencie).

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ze mną nie ma problemów, bo jestem bi. Pierwszy raz w życiu miałem trzymałem w ręku i  ustach chyba w 8 klasie. Natomiast jeśli chodzi kochanka, to kilka lat temu. Cóż, lubię to.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ze mną nie ma problemów, bo jestem bi. Pierwszy raz w życiu miałem trzymałem w ręku i  ustach chyba w 8 klasie. Natomiast jeśli chodzi kochanka, to kilka lat temu. Cóż, lubię to.

Oj to masz przerwę :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dlaczego, przecież mówimy o kochanku (mojej żonki i moim). Nie zaś o jakimś moim kochanku - mm  :mbanana:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ok zwracam honor :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ja jako uległy rogacz bi kilkukrotnie obciągałem a nawet byłem posuwany ponieważ moja Hotka uwielbia robić ze mnie ciotę i oddawać mnie Panom do zabawy, bardzo ją to podnieca 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek fan69

i mi się zdarzyło na spotkaniu w 3kącie,ona wymownym gestem reki przywołała mnie do swojego faceta i razem  pieściliśmy go do finału w jej ustach,efekt tego taki ze to mi się spodobało,i dlatego spotykam się z parami bi :rolleyes:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...