Skocz do zawartości
coyote

Kiedy pierwszy raz wziąłeś do ręki obcego penisa ...

Rekomendowane odpowiedzi

Obcego penisa miałem w dłoni, jako nastolatek(lata 83 - 87), gdy mieszkałem w meskim internacie. Pewne klimaty/zabawy - "krecenie wora" - wprowadził u nas kolega z klasy, o skłonnościach homoseksualnych  (syn dyplomaty holenderskiego na placówce w tym mieście). Wpierw była to zabawa a póżniej, pod pozorem zabawy po prostu wzajemna masturbacja. Zdarzyło mi sie to dwukrotnie: raz właśnie z nim i drugi raz z kolegą z pokoju. Pamietam, że sprawiło mi przyjemnośc masowanie kutasa i to pulsowanie w trakcie orgazmu i wytrysku.Niewinnośc straciłem niedługo po tych zabawach, z kobietą starszą o kilkanaście lat. Nastepnie pojawiła sie pierwsza miłośc i seks pod namiotem. Teraz sceptycznie reaguje na takie sytuacje. Kreci mnie natomiast wspomnienie faceta, który intensywnie onanizował sie podglądając moją partnerke, a pózniej nas oboje gdy sie kochaliśmy sie na plaży w Lubiewie, prowokując go do takiego zachowania. Widzieliśmy wyrażnie (siedział od nas 2 może 3 metry) jego nabrzmiałego penisa i ciemną,błyszczącą żołądz oraz wytrysk, a właściwie to trzy razy sie spuścił:). Bardzo nas to nakreciło. Niesamowicie nakreca nas, moja fantazja o kilku dobrze zbudowanych, opalonych chłopakach przyglądających sie mojej masturbującej sie dziewczynie, którzy stoją naokoło stołu/katafalku na którym ona leży robią sobie dobrze i obserwując jak zaczynają sie napalac, jak ich kutasy stają sie twarde i duże. Wszyscy po chwili są bardzo podnieceni, zaczynają sobie walic i zbliżają sie do niej, nadzy,napaleni. zaczyna ją dotykac i pieścic kilkanaście dłoni. Kilka twardych kutasów ociera sie o jej piersi, brzuch, twarz,uda. Nastepnie zaczynają sie dobierac do jej mokrej cipki. Pieprzą ja na zmiane w usta i cipeczke wszyscy po kolei.Na koniec spuszczają do środka oraz na całe ciało. Sperma spływa jej po twarzy,piersiach i wypływa z wypełnionej po brzegi cipki. Wtedy ja wkładam jej swojego kutasa i kochamy sie do upadłego.

• Lubię 13

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Obcego penisa miałem w dłoni, jako nastolatek(lata 83 - 87), gdy mieszkałem w meskim internacie. Pewne klimaty/zabawy - "krecenie wora" - wprowadził u nas kolega z klasy, o skłonnościach homoseksualnych  (syn dyplomaty holenderskiego na placówce w tym mieście). Wpierw była to zabawa a póżniej, pod pozorem zabawy po prostu wzajemna masturbacja. Zdarzyło mi sie to dwukrotnie: raz właśnie z nim i drugi raz z kolegą z pokoju. Pamietam, że sprawiło mi przyjemnośc masowanie kutasa i to pulsowanie w trakcie orgazmu i wytrysku.Niewinnośc straciłem niedługo po tych zabawach, z kobietą starszą o kilkanaście lat. Nastepnie pojawiła sie pierwsza miłośc i seks pod namiotem. Teraz sceptycznie reaguje na takie sytuacje. Kreci mnie natomiast wspomnienie faceta, który intensywnie onanizował sie podglądając moją partnerke, a pózniej nas oboje gdy sie kochaliśmy sie na plaży w Lubiewie, prowokując go do takiego zachowania. Widzieliśmy wyrażnie (siedział od nas 2 może 3 metry) jego nabrzmiałego penisa i ciemną,błyszczącą żołądz oraz wytrysk, a właściwie to trzy razy sie spuścił :). Bardzo nas to nakreciło. Niesamowicie nakreca nas, moja fantazja o kilku dobrze zbudowanych, opalonych chłopakach przyglądających sie mojej masturbującej sie dziewczynie, którzy stoją naokoło stołu/katafalku na którym ona leży robią sobie dobrze i obserwując jak zaczynają sie napalac, jak ich kutasy stają sie twarde i duże. Wszyscy po chwili są bardzo podnieceni, zaczynają sobie walic i zbliżają sie do niej, nadzy,napaleni. zaczyna ją dotykac i pieścic kilkanaście dłoni. Kilka twardych kutasów ociera sie o jej piersi, brzuch, twarz,uda. Nastepnie zaczynają sie dobierac do jej mokrej cipki. Pieprzą ja na zmiane w usta i cipeczke wszyscy po kolei.Na koniec spuszczają do środka oraz na całe ciało. Sperma spływa jej po twarzy,piersiach i wypływa z wypełnionej po brzegi cipki. Wtedy ja wkładam jej swojego kutasa i kochamy sie do upadłego.

widze ze mamy takie same fantazje :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek marekrogaty52

Jestem 52 letnim rogaczem. W ręku i ustach miałem w zyciu wiele kutasków ale nigdy przy żonie a bardzo bym chciał.

Żona przyprawia mi rogi bez mojej obecności i jedyną nagrodą dla mnie jest możliwość wylizania jej cipki kiedy wraca.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja miałem w rękach penisa pierwszy raz dwa miesiące temu. Był to właśnie penis kochanka mojej żony. Dla mnie niesamowicie ekscytujące i podniecające przeżycie. Jeszcze rok temu nie powiedział bym, że jestem do tego zdolny i że sam będę tego chciał.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

mnie jako faceta strasznie podniecaja duze penisy, raz nawet sie spotkalem z takim olbrzymem i bylem podniecony na maxa kiedy mu go wyciagnalem z majtek.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mialem w ustach i w ręku podczas ostatniego spotkanie kochanka z Hotką. Musiałem go przygotować. Ogólnie polubiłem to uczucie. Kutasy są fajne, ale cipki jeszcze lepsze. 

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

nigdy nie dotykałem penisa a z chęcią bym chciał podotykać nawet wziąść do ust a póżniej pokochać się z Hotką

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dotykałem meskiego(obcego) penisa nie raz ,nie dwa....ale jak miałem 12-13 lat(teraz mam prawie 40 )....dla mnie ok,ale i tak nie "lubię"chłopców...:))

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie pierwszy i jak na razie ostatni raz w ręku i w ustach miałem penisa kolegi, jak się bawiliśmy w dwie pary, pierwsze uczucie trzymać obcego penisa, bardzo przyjemne, trzymać go w ustach, na początku mieszane uczucia. Niestety jak na razie nie było okazji powtórzyć sytuacji, a miała ona 3 lata temu, ale z kolegą mam cały czas kontakt i na pewno powtórzymy zabawy, bo po przemyśleniu spodobało mi się to, i chętnie nie raz to powtórzę.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek walery149

na pierwszym spotkaniu żona bykowi ręką wytracała co jej przystawił bo miał bardzo dużego. więc byk trzymał jej ręce a ja jego  olbrzymem rozgarnołem malutką cipunię żony i lekko go wprowadziłem. Byk mocniej pchnął żona bardzo mocno zajęczała ale prawie już całego miała już w sobie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...