Skocz do zawartości
coyote

Kiedy pierwszy raz wziąłeś do ręki obcego penisa ...

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek goa1982

Witajcie, ja jestem dopiero po dwóch spotkaniach mojej żony z kochankiem. Wczoraj właśnie było drugie spotkanie i kochanek okazal się być Bi. Bo zapytał żony czy mógłbym mu popieścić penisa ręką i ustami.Żona zaskoczona ale się zgodziła i kazała mi to zrobić. Byłem juz podniecony więc nie wahając się zrobiłem to a żona oglądała.tak mnie ta sytuacja nakręciła że po wszystkim sam zaproponowałem żeby kochanek w obecności żony mnie przeleciał.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek michael799

Myślę,że to byłoby fajne doznanie potrzymać obcego kutasa.Hmm...a potem może coś więcej;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek lookin4

No.... pewnie podczas pierwszej osobistej erekcji. Taki.. obcy był, jak nie mój ;) ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek goa1982

I przeleciał Cię czy nie :?:

Tak, przelecial.Zafundował mi taką jazdę że musiałem go prosić aby skończył, bo nie miałem już siły:(

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mi zdażyło się zakładać bykowi prezerwatywe.

Naprowadzać członka byka do cipki mojej żonki.

Kiedyś grając w Ipkę miałem ręką doprowadzić faceta do wytrysku.

I wiele innych sytuacji.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek jagermaister

Kiedys z kochankiem moja spytala czy chce go podotykac, czy zobaczyc jak to jest miec w ustach, potem sie ze mnie smiala i najadlem sie wstydu.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedys z kochankiem moja spytala czy chce go podotykac, czy zobaczyc jak to jest miec w ustach, potem sie ze mnie smiala i najadlem sie wstydu.

Tak wesoła sytuacja, gdy rogacz ma penisa kochanka pod ręką i żonę jako "kibica".

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek jagermaister

Oczywiscie mnie to po czasie krecic zaczelo, taka mała uległość

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moim zdaniem rogacz powinien wyrazić GŁĘBOKI szacunek dla Penisa Kochanka, językiem okazać wdzięczność i przełknąć całą gorycz, lub słodycz ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...