Skocz do zawartości
coyote

Kiedy pierwszy raz wziąłeś do ręki obcego penisa ...

Rekomendowane odpowiedzi

Ja już na drugim spotkaniu miałem w dłoni i ustach penisa kochanka  i uważam to za b.ciekawe przeżycie. Jedwabisty w dotyku i smaku, powtórzyłem to na następnych spotkaniach. Mam teraz nadzieję, że znowu się to uda bo być może następny kochanek żony będzie bi.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 27.01.2022 o 13:17, Rogatkowo_mii pisze:

wlasnie dziwna sprawa bo zaden zemnie bi facet zero podniecenia na widok faceta ale w zabawach cuckold bardzo bym chcial zlapac za twardego kutasa kochanka i pomoz mu wejsc w mokra muszelke zony ,to na poczatek ?

podzielam :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo ciekawy temat, sam nie będę ukrywał, że chciałbym kiedyś mieć możliwość bycia "ubranym" przez rogacz I na kierowanym do wnętrza hotki. Nie wiem jednak czy zdecydował bym się na coś więcej, wydaje mi się, że wszytsko zależało by od wielu innych czynników.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedy? Kilka lat temu jak pomagałem go włożyć w moją ex :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Niedawno ustaliłem z moją Panią, że w najbliższym czasie postaramy się o okazję, aby razem zadowolić jakiegoś dużego...

Dodam, że bardzo jej się to spodobało i poprosiła o prezentację na dildo/strapless włożonym w jej cipkę... :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Może nie penisa, może nie w ustach czy dłoniach - bezpośredniego kontaktu nie miałem, choć 4 dni temu miałem okazję poczuć smak spermy kochanka, po tym jak spuścił się żonie do buzi, a ta mnie pocałowała. Moim zdaniem można to zakwalifikować do bezpośredniego kontaktu :mrgreen:

Pan Pe

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...