Skocz do zawartości
Zouza

Seks, orgazm(y), a płeć - po wszystkim

Rekomendowane odpowiedzi

Obtarte kolana po pozycji na jeźdźca - zdarza się, ale już w trakcie obczajam, że kolanka cierpią i wymyślam takie dosiady, żeby kolan nie narażać. Oplatam nogami partnera i podnoszę się na nim, a nie na łóżku (łatwe na "miękkim" materacu - taki poddający się ruchom). Kiedyś Jurego w szale tak obtarłam w kostce, że chyba z pół roku mu się goiło :) Zakwasy w nogach - bywa, ale już jak mięśnie zaczynają drżeć to wiem, że muszę sobie poleżeć potem na łóżku z nogami opartymi wysoko na ścianie - kwas się nie wytwarza.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zouu jak się dobrze orientujesz to u nas facetów trudno mówić o kilkunastu orgazmach, przynajmniej ja tak mam, a inni ewentualnie niech się chwalą :) zatem zakwasy tych mięśni, o których mówisz są mi nieznane :D ale to nie znaczy, że ich nie miewam - mowa o zakwasach. Zdarzają mi się zakwasy mięśni ud, pośladków i brzucha, czasami rąk :D zdarzają się też niewielkie otarcia kolan i nie tylko :) Wszystko zależy od częstotliwości i intensywności przebiegu spotkania... 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...