Skocz do zawartości
Zouza

Seks, orgazm(y), a płeć - po wszystkim

Rekomendowane odpowiedzi

Zastanawiam się jakie u Was są różnice.

Często słyszy się opinie, że to facet musi się "napracować" i teoretycznie tak może być. Tylko skąd wobec tego zdarzają mi się zakwasy w dziwnych miejscach? Jak bardzo orgazm daje "po garach"? ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nogi w górze zmniejszają ryzyko wystąpienia zakwasów :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Częściej od zakwasów zdarza mi się że partnerka za mocno zajedzie ząbkami po moim wacku i mam czerwony ślad przez kilka dni i w tym przypadku nie musze się napracowac wcale.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zuz i zawału :D

A tak powaznie to tez czesto mnie wszystko boli ;]

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zastanawiam się jakie u Was są różnice.

Często słyszy się opinie, że to facet musi się "napracować" i teoretycznie tak może być. Tylko skąd wobec tego zdarzają mi się zakwasy w dziwnych miejscach? Jak bardzo orgazm daje "po garach"? ;)

Nie tylko teoretycznie, ale i w praktyce tak z reguły jest, że facet musi się napracować. Hmmm, zakwasy w dziwnych miejscach, czyli w jakich? :oops:

Z tego co kojarzę, to najczęściej podczas stosunku kobiety pracują nogami. Lubią objąć partnera nogami i go przyciągać do siebie. Ewentualnie jeszcze bardziej męcząca dla nóg kobiecych, to pozycja na jeźdźca. Kobiety z którymi próbowałem tej pozycji nie lubiły jej i narzekały, że bolą je nogi od tego ujeżdżania :cycki5: .

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie tylko teoretycznie, ale i w praktyce tak z reguły jest, że facet musi się napracować. Hmmm, zakwasy w dziwnych miejscach, czyli w jakich? :oops:

Z tego co kojarzę, to najczęściej podczas stosunku kobiety pracują nogami. Lubią objąć partnera nogami i go przyciągać do siebie. Ewentualnie jeszcze bardziej męcząca dla nóg kobiecych, to pozycja na jeźdźca. Kobiety z którymi próbowałem tej pozycji nie lubiły jej i narzekały, że bolą je nogi od tego ujeżdżania :cycki5: .

Czasem miewam zakwasy. Wszystko zależy od pozycji. Mogą to być zakwasy mięśni brzucha, czasem lędźwi, lub mięśni pośladkowych.

Pozycja na jeźdźca- takie wygimnastykowane panie (instruktorki aerobiku, amatorki siłowni) często są w niej bardzo dobre.

Generalnie- takie 20-letnie często są na bakier. Nie za bardzo wiedzą, chcą, potrafią.

Ale te dojrzałe potrafią ale tez i chcą.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To się mało orientujesz. Choć mięśnie ud, trzeba przyznać, są bardzo istotne.

Ciekawam co byś bo kilkunastu orgazmach mówił, gdy przed, w trakcie i po mięśnie są napięte tak, że wszystkie siłownie mogą się schować :P

Ja na jeźdźca mogę długo (sprawdzone w praktyce), ale nie jestem fanką, bo mi się seksualna osobowość switch włącza i mam ochotę na ostrą dominację, a panowie niekoniecznie chcą lania. ;)

A zakwasy np. w karku, plecach, starte łokcie i kolana. O bólu po poobijanym albo pościeranym tyłku nie wspomnę.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

zdarzają mi się zakwasy w dziwnych miejscach

no najlepsze zakwasy to poobijany tyłek... :->

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie tylko tyłek. :redevil:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...