Skocz do zawartości
PussyLicker

Biseksualne lodziki

Rekomendowane odpowiedzi

Sprawa fantastyczna dla Hotki i Rogacza ale czasem się zdaża że Bull-kochanek nie jest zaineresowany aż takim udziałem Rogacza i woli aby pozostał bierny,trafiło mi się to ostatnio na spotkaniu ,moja Pani całą drogę przygotowywała mnie do tej czynności.

Ja gotowy w pasie ,pończoszki samonośne a Bull tylko na to " Nie ma mowy" i całe spotkanie przesiedziałem w końcie na krześle. :facepalm:

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

fajny taki wspólny lodzik. Na razie w sferze fantazji,ale może kiedyś w realu spełni się.Mamy taką fantazje 5 ogierów bierze moją hotke,a ja przy gotowłuje obciąganiem sprzęty ogierów do wejścia w nią i porządnego zerżnięcia

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

On:

Widzę, że sporo osób ma doświadczenie w tej kwestii. Ciekawi mnie zatem czy dochodzi do czegoś więcej na waszych spotkaniach? Czy Panowie poza lodami zabawiają się w inny sposób?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek kolo28

Lizanie kutasa kochanka razem z żoną i całowanie się przy obciąganym kutasie bardzo mnie podnieca. Również namiętne całownie się z żoną, gdy kochaneK  ją posuwa jest dla mnie  Podniecające. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

miałem napisać coś od siebie, ale widzę że wcześniej już pisałem,

niestety dalej niespełniona fantazja, nie było niestety do tej pory żadnej propozycji:/

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mam też się coś takiego marzy :P Ale pewnie z czasem się spełni :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mój Małżonek długo nie mógł się przekonać do tak bazpośredniego aktu ze strony innego mężczyzny

Mila malami... przepraszam ze tez sie wtrace.... kiedys dawno... s moja pierwsza dziewczyna... przezywalem cos podobnego... piekne wspomnienia, dzis juz tylko wspomnienia, ale lepiej przezyc dawno niz wcale nie :)

klaniam sie subi

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...