Skocz do zawartości
PussyLicker

Biseksualne lodziki

Rekomendowane odpowiedzi

Temat nie jest mi obcy. Zdarzały się podobne sceny, kiedy w trójkącie obydwoje panowie wykazywali się biseksualnymi lodami. Kombinacje odchodziły różne : ja i mąż jeździmy językami po bagietce kochanka, to znowu ja i kochanek jeździmy językami po ogórku męża. Panowie byli bardzo otwarci na takie wariacje i nie było żadnego zdziwienia, niemiłego zaskoczenia czy skrępowania. Zabawy były dla nas wszystkich miłym doznaniem. ;)

• Lubię 13

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zabawy były dla nas wszystkich miłym doznaniem. ;)

Zapewne duzo wiecej uczestniczek i uczestnikow tego forum mialo okazje brac udzial w tego rodzaju zabawach.

Z cala pewnoscia takie eksperymenty dodaja smaku (czasami doslownie) calej akcji.

Dlatego warto korzystac :redevil: zarowno przez Panie jak i Panow !

Brawo Wredna Wiedzma !!! :dobre:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Coś fantastycznego, uwielbiam takie konfiguracje gdy faceci są aktywni względem siebie ;-) Pieszczenie penisa na oczach kobiety, a jeszcze lepiej na dwa języczki to coś co uwielbiam ;-)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pokazałam Mojemu względem np uległej pary. Rozmowy nie było, odpowiedź nie zaskoczyła - "Za żadne kurwa skarby świata". 

Przekładając to na naszą relację też nie bardzo żebym służalczo oblizywała kutasa po ujeżdżaniu lali (bez obrazy - ogólnie o kobietach to jest;)). Ale "we dwie" już zmienia postać rzeczy;)

Hmmm...

A jak to się ma do roli cuckqueen...? ;)

Wrrredota ze mnie....

Fajne foty btw.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zdjęcia są bardzo zmysłowe i erotyczne do granic możliwości..jeszcze nie znam takiego układu z praktyki i byłem nastawiony na nie ale po obejrzeniu ściana chyba lekko pękła ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja również bez takich doświadczeń i raczej się na to nie zanosi.

post-9592-1419802965,5843_thumb.jpg

post-9592-1419802979,0562_thumb.jpg

post-9592-1419802989,5568_thumb.jpg

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja również bez takich doświadczeń i raczej się na to nie zanosi.

Fantastyczne zdjęcia z niesamowitym klimatem jaki daje ludzik robiony jednocześnie przez kobietę i mężczyznę ;-)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...