Skocz do zawartości
PussyLicker

Biseksualne lodziki

Rekomendowane odpowiedzi

Jest to fantastyczna sprawa!!! Zarówno dla mnie, uległej żony będącej u boku swego Męża gdy On zaspakaja w cudowny sposób swoją Kochankę, a obok siedzi Jej mąż i na to patrzy, a potem oboje z Jej mężem liżemy penisa mojego Męża i Jej cipkę, jak i dla mojego Męża z dumą przyjmującego pokorne pieszczoty i podziękowania od rogacza. Mój Małżonek długo nie mógł się przekonać do tak bazpośredniego aktu ze strony innego mężczyzny, ale wiem, że sprawiło Mu to dużo satysfakcji, ja za to byłam w niebie jak na to patrzyłam :)

Mam nadzieję, że ten pierwszy raz nie był ostatnim ...

• Lubię 6
  • Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Para z którą się spotykałem ma jeden z pokoi bez drzwi. Tzn. drzwi są zakładane na specjalne okazje.

Drzwi ze zrobionym otworem - glory hole.

Jest nawet specjalna tabliczka zmazywalna z pisakiem do stosownych wpisów.

Przy zamkniętych drzwiach obie strony się nie widzą.

Zawsze zakładałem że to hotka zajmuje się "lodami" i nawet nie zastanawiałem się że rogacz mógł ją zastępować.

• Wow! 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnóstwo seksu w tych fotkach. Wspólne ssanie penisa kochanka to coś, co sprawia mi duzo przyjemności.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Mężuś

A ja chętnie dał bym obciągnąć facetowi zeby to zrobił razem z moją żonką na kolanach

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mocno podniecające:) Też chetnie bym spróbował, chciałbym zobaczyc jak to jest, tylko robiebie loda, lub pozwolenie na zrobienie rogaczowi. Najbardziej spodobał mi się pomysł, glory hole, w której lizałbym penisa razem z żoną rogacza. Cieszę się, że nie tylko ja mam takie fantazje. Niestety już trudniej o jej realizację:(

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jako że tamat przypomniał mi historię z glory hole w drzwiach (opisaną powyżej), napisałem do tej pary pytanie czy tylko ona miała mnie w ustach.

Droczą się ze mną w mailach i nie chcą powiedzieć...

• Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To jedna z największych nagród dla rogacza, może podziękować Samcowi Alfa za rozkosz dana Żonie :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cóż, u mnie póki co w sferze fantazji...ale, na życzenie Pani..chętnie!  :redevil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jedna z niezaspokojonych (jeszcze) naszych fantazji. Po solidnym spuście głęboko w żonkę doprowadzenie ustami ogiera do ponownego stanu gotowości i... zabawa zaczyna się od początku ;)

Dokładne tak :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...