Skocz do zawartości
PussyLicker

Biseksualne lodziki

Rekomendowane odpowiedzi

Dobrze smaczne :)

Podzielam odpowiedź :aua: .Ten kto nie spróbuje nie będzie wiedział :redevil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Miki

Doznania niesamowite pod warunkiem pełnego wyluzowania wszystkich uczestników spotkania. Niesamowita wolność emanuje wówczas w mojej głowie :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek loverforwifes

BArdzo chętnie oddam mojego fallusa w dobre ręce...:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek gdanskjarek

Ze swego doświadczenia dodam, że solidny rogacz w niczym nie ustępuje kobiecie, jeśli chodzi o jakoś lodzika (a najlepiej jak to robią jednocześnie) :oki:

Przy okazji - ładna kolekcja zdjęć.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chętnie. Z męskiego ciała pociąga mnie wyłącznie kutas. Na myśl o przytuleniu się albo pocałowaniu męskiego ciała reaguję obrzydzeniem. Natomiast zrobienie laski. Fantazjuje o tym. Czy bym zrobił? Musiałbym znaleźć się w takiej sytuacji. Nie wiem czy nie wymiękłbym mając przed sobą sterczącego fiuta.

• Lubię 1
  • Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś zamykało się to tylko w sferze fantazji aż w końcu się przełamałem i zdazyło mi się kilka razy. Powiem Wam, że jest to rewelacyjne. Jak najbardziej jestem za taką formą o ile ona odpowiada wszystkim.

Normalnie takie cos mnie nie kręci i nie okreslam siebie za osobę biseksualną ale w sytuacji kiedy jest się we troje taka zabawa jest bardzo fajna i bardzo podniecająca.

Prawie wszystkie opcje z galeriii mi odpowiadają :)

Najbardziej wspólne lizanie sterczącego fiuta jak i lizanie go tuz po wyjściu z kobiety

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

w sumie jestem bi ale chcialbym bardziej zrobic loda chlopakowi niz sie z nim np calowac...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja występowałem wiele razy jako lachociąg i nawet wylizywałem rowek facetowi ale całować się z facetem nie chce.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...