Skocz do zawartości
PussyLicker

Biseksualne lodziki

Rekomendowane odpowiedzi

Super sprawa sam miałbym ochotę znaleźć się po jednej jak i po drugiej stronie. Super fotki

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

myślę, że takie wspólne zabawy jak lizanie kutasa kochanka razem z żoną i całowanie się przy obciąganym kutasie powinno zbliżać małżonków. Również namiętne całownie się z żoną, gdy kochanek(owie) ją posuwa(ją) i obserwowanie przeżywanego przez nią podniecenia seksualnego jest dla mnie również bardzo przyjemnym przeżyciem. Podniecające dla mnie też jest, gdy mąż daje żonie penisa kochanka do obciągnięcia i vice versa. Im bardziej lubieżne zachowania (z priorytetem zahowania pełnego szacunku dla współmałżonka i jego akceptacji) tym bardziej podniecająca dla mnie zabawa.

Nic dodać nic ująć :) Podpisuję się wszystkimi 5 kończynami...

Chętnie. Z męskiego ciała pociąga mnie wyłącznie kutas. Na myśl o przytuleniu się albo pocałowaniu męskiego ciała reaguję obrzydzeniem. Natomiast zrobienie laski. Fantazjuje o tym. Czy bym zrobił? Musiałbym znaleźć się w takiej sytuacji. Nie wiem czy nie wymiękłbym mając przed sobą sterczącego fiuta.

Myślę, że zdecydowana zachęta ze strony kobiety pogłaby być bardzooo pomocna... :)

Cieszę się, że inni też tak mają... TYLKO KUTASEK ! Nic poza tym !

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Stary, odgrzebany temat ale fajny

Jest tu wiele ujęć, które bardzo mnie podniecają i scenki, które chętnie bym zrealizował :-)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jest tu wiele ujęć, które bardzo mnie podniecają i scenki, które chętnie bym zrealizował :-)

Akcenty biseksualne zawsze pojawiaja sie w przypadku cuckoldu. Zacheca do tego bliskosc i intymnosc partnerow.

Wczesniej czy pozniej dochodzi chec przekraczania wlasnych barier i proby nowego. Dlatego bedzie to zawsze aktualny temat.

Ciekawe , ze wiele osob rozpoczyna niesmialo ale z czasem "sie rozkrecaja". Wszelkie deklaracje typu : "polize tylko czubek" staja sie nieaktualne po przejsciu tego progu. Pojawia sie ciekawosc "co dalej".

Moim zdaniem bisex nalezy do cuckoldu.

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pokazałam Mojemu względem np uległej pary. Rozmowy nie było, odpowiedź nie zaskoczyła - "Za żadne kurwa skarby świata". 

Przekładając to na naszą relację też nie bardzo żebym służalczo oblizywała kutasa po ujeżdżaniu lali (bez obrazy - ogólnie o kobietach to jest;)). Ale "we dwie" już zmienia postać rzeczy;)

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę, że zdecydowana zachęta ze strony kobiety pogłaby być bardzooo pomocna... :)

O tak, zdecydowanie mogłaby przełamać "lody"... ;-)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...