Skocz do zawartości
eunuszek

piercing

Rekomendowane odpowiedzi

:)  Nie jestem kobieta ale odpowiem. Piercing podobnie jak i tatuaz uzaleznia tzn chce sie wciaz wiecej i wiecej.

Nic w tym zlego bo to przeciez podkreslenie wlasnej indywidualnosci.

W naszej kulturze piercing jest stosowany od tysiecy lat  jako ozdoba ciala ludzkiego.

Ponadto jak juz podkresliles piercing ma wlasnosci funkcjonalne.

Mezczyzni maja podobnie jak i kobiety wiele mozliwosci zalozenia piercingu.

Moze jednak w Twoim przypadku lepsze by byly dwa duze ringi osobno zamiast razem bo zawsze mozna by bylo potem rozszerzyc "rodzine" o dalsze sasiednie gdzie kazdy by byl autonomiczny ? A moze Prince Albert ?

Pozdrawiam :)

Jans, mam osobno jeden nad drugim. Myślę o trzecim poniej tych dwch ale nie wiem czy się zdecyduję. Prince Albert raczej nie.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jans, mam osobno jeden nad drugim. Myślę o trzecim poniej tych dwch ale nie wiem czy się zdecyduję. Prince Albert raczej nie.

A moze zamiescil bys fotke jako przyklad dla innych forumowiczow i forumowiczek ?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Popieram bo też mnie to zaciekawiło jak to w całości wygląda :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A moze zamiescil bys fotke jako przyklad dla innych forumowiczow i forumowiczek ?

Jans ty podżegaczu wojenny :-).Wiesz że jestem na konferencji lekarskiej. Daruj ale myślę że byłby duży szok jak bym zaczął się sposobić do zdjęć i przygotowywać. Musiałbym też którąś z zaprzyjaźnionych stomatolgów poprosić o "strzelenie" fotki aby była prawidłowa perspektywa:-). Myślę że po takiej "akcji" byście o mnie w gazetach czytali........

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Niemniej pomyślę w kategoriach poglądowych dla rogatej młodzieży. Może też to będzie zachęta dla jakiejś Hotki o gołębim sercu aby wyraziła chęć pobawienia się moimi klejnotami jak mi ślubna odmawia :-). Ona uważa że mi raz na rok wystarczy 10 minut..........

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jans ty podżegaczu wojenny :-).

Wiesz że jestem na konferencji lekarskiej. Daruj ale myślę że byłby duży szok jak bym zaczął się sposobić do zdjęć i przygotowywać. Musiałbym też którąś z zaprzyjaźnionych stomatolgów poprosić o "strzelenie" fotki aby była prawidłowa perspektywa:-). Myślę że po takiej "akcji" byście o mnie w gazetach czytali........

Hihi, wlasnie o to mi chodzi ! Napewno panie stomatolozki chetnie by pomogly bo przeciez ciagle maja inne obiekty do podziwiania.

A fotki trafily by do Twojego smartfona a nie do gazet :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Może też to będzie zachęta dla jakiejś Hotki o gołębim sercu aby wyraziła chęć pobawienia się moimi klejnotami jak mi ślubna odmawia :-).

Po takiej dyskretnej reklamie napewno zaczniesz sie uskarzac tym razem na nadmiar zainteresowanych :lach:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Piercing podobnie jak i tatuaz uzaleznia tzn chce sie wciaz wiecej i wiecej.

Jans, a Ty jesteś zmodyfikowany, że się wypowiadasz tak autorytatywnie? :P

W ten sposób generalizując można byłoby dojść do wniosku, że uzależnia: noszenie brody/zarostu, chodzenie do fryzjera, kupowanie ubrań czy (tu wstaw jakąkolwiek czynność, która ma wpływ na nasz wygląd zewnętrzny). 

To co Amaduesz posiada wygląda mniej więcej tak, tylko średnica kółek (pręta) większa:

post-9945-0-51989900-1494274278_thumb.jpg

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No niesamowite. Jestem zaszczycony. Ja nic nie wiem a tu dyskusja trwa nadal i piękna Modliiisha uświadamia obecnych jak wyglądają moje "klejnoty" :-). Dokładnie tak tylko ja mam dwa kółka i znacznie grubsze w nich pręty /4 mm./. Przekłucia zrobiłem własnoręcznie bez pomocy specjalisty i znieczulenia. Gratuluję wyobraźni technicznej. To podwójna hafada. Mam w sobie 50% krwi bałkańskiej a to zobowiązuje :-). Narodowości z oczywistych względów nie podaję. Zna ją Jans którego tu korzystając z okazji pozdrawiam.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zna ją Jans którego tu korzystając z okazji pozdrawiam.

Dziekuje za pozdrowienia ta droga i rowniez zycze dalszych postepow w tym atrakcyjnym temacie :dobre:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...