Skocz do zawartości
eunuszek

piercing

Rekomendowane odpowiedzi

Jak ktoś chce duży worek to jeden wenflon 1 litr soli fizjologicznej /ile wejdzie/ , zestaw do kroplówek i jazda. Wchłania się przez kilka dni /z domu wyjść nie można :-> .

Podobny efekt mozna uzyskac z mniejsza iloscia glukozy.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie dla cukrzyków!!

Poza tym Jans z mniejszą ilością glukozy nie uzyskasz takiego obciążenia jąder i przyjemności ich "bujania" no nie?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie dla cukrzyków!!Poza tym Jans z mniejszą ilością glukozy nie uzyskasz takiego obciążenia jąder i przyjemności ich "bujania" no nie?

Temat infuzji zarowno soli fizjologicznej jak i glukozy nie jest przeznaczony dla "normalnych uzytkownikow" tylko dla zaawansowanych w temacie.Tacy uzytkownicy dokladnie wiedza czy i dla kogo moga byc przeznaczone te srodki.

Ogolne sformulowanie  "nie dla cukrzykow" nie oznacza , ze tylko dla wszystkich pozostalych.

Ogolnie injekcje glukozy naleza stosowac z duza ostroznoscia.

Dla uzyskania takiego samego efektu jak wspomniane 2.000 ml soli fizjologicznej wystarczy 200 ml  40% glukozy.

Ilosc mozna obliczyc z nastepujacego wzoru :

ilosc w ml  x  koncentracja  %  x  0.25   (n.p. 200 ml x 40% x 0.25 = 2000 ml).

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale to nie da OBCIĄŻENIA.  Po za tym pisałem o 1000 ml. Dwa litry za nic się chyba nie zmieszczą. Już po 750 ml. człowiek się czuje jak z tobą na zakupy :-)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale to nie da OBCIĄŻENIA. Po za tym pisałem o 1000 ml. Dwa litry za nic się chyba nie zmieszczą. Już po 750 ml. człowiek się czuje jak z tobą na zakupy :-)

Spoko, kwestia treningu . 2 litry i wiecej wchodzi. Trzyma 2-3 dni. A w glukozie jest obciazenie bo ona inaczej dziala i wymiary sa takie same jak w salinie 2 litry. Nalezy najpierw rozpoczynac od malych ilosci z salina i powoli rozciagac worek , dopiero pozniej po przyzwyczajeniu glukoza ale tez nie od razu 40 % tylko mniej. Wazny jest trening i cieplo.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiedziałem. Ale widzę że w eksperymentach mam "pokrewną duszę".

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiedziałem. Ale widzę że w eksperymentach mam "pokrewną duszę".

Mozesz dalej pytac jesli masz zapotrzebowanie.

Wiesz , glukoze mozna traktowac jak test ktory robia lekarze w celu wykrycia cukrzycy.

Wzrasta do max i musi szybko opasc.Trzeba duzo pic do 2l wody ale musi byc tez dobrze wytrenowany worek zeby sie nie rozciagal bolesnie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja uważam że kolczyki na mosznie dają świetne wrażenia, i są bardzo dla noszącego podniecające. Ja mam dwa przekłucia poprzeczne hafada w górnej części worka mosznowego. Noszę w nich kółka o średnicy 15 mm i grubości pręta 3 mm. Kółko zamykające ring ma średnicę 6 mm. Przy chodzeniu nago doskonale to wygląda i stymuluje. Można dodatkowo zawiesić sobie jakieś małe ciężarki co zwiększa doznania. Oświadczyłem Żonie że jak mnie zrogaczy na pamiątkę mojego oddania i uległości wykonam jeszcze jedno przekłucie w dole moszny specjalnie dla Niej. Kolczyk już czeka :-) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przyznam się, że dużo myślałam o piercingu jako  specjalnym oznaczeniu uległego rogacza. Sama noszę na razie kolczyki w obu uszach i gdyby można było gdzieś kupić kolczyki o takim wzorze jaki ma w nicku Ultimate Cuckold, to bardzo chętnie bym takie nosiła - zwłaszcza, że były by widoczne. Dużo tez myślałam o kolczyku w języku i chyba już niedługo będę miała takowy. ( Tak uzbrojonym języczkiem można na pewno sprawić dużo przyjemności Hotce, tudzież ogierowi :) Od dawna dręczy mnie też myśl zrobienia sobie kolczyka w pępku - tam też można zawiesić odpowiedni znak :) Z kolei kolczyki na sutkach jakoś mnie nie bawią ale na woreczku mosznowym, to jak się już rozpędzę z tym kolczykowaniem, to kto wie :) W każdym razie kolczyki , to dobry pomysł :) !

Ja noszę dwa kolczyki na worku mosznowym. Jeden nad drugim. Są dosyć duże bo pręt ma 4 mm. średnicy. Bardzo je lubię bo przy masturbacji bardzo przyjemnie uderzają o jądra potęgując doznania. Myśl była taka że będą dodatkowo podniecać żonę przy stosunku drażniąc łechtaczkę przy kontakcie od tyłu. Niestety żona ich nie akceptuje i nie dopuszcza mnie do siebie od dawna. Ja zresztą nabawiłem się kłopotów ze wzwodem. Ale szczerze polecam, bardzo fajna sprawa i zastanawiam się czy nie przebić sobie worka jeszcze raz i założyć jeszcze jeden kolczyk. Jedyny problem to że trzeba czasu żeby rozciągnąć otwór na tyle żeby tak duże kolczyki zakładać. Z tego co wiem to wiele kobiet podnieca perspektywa kontaktu z tak zakolczykowanym mężczyzną. Pozdrawiam.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

:)  Nie jestem kobieta ale odpowiem. Piercing podobnie jak i tatuaz uzaleznia tzn chce sie wciaz wiecej i wiecej.

Nic w tym zlego bo to przeciez podkreslenie wlasnej indywidualnosci.

W naszej kulturze piercing jest stosowany od tysiecy lat  jako ozdoba ciala ludzkiego.

Ponadto jak juz podkresliles piercing ma wlasnosci funkcjonalne.

Mezczyzni maja podobnie jak i kobiety wiele mozliwosci zalozenia piercingu.

Moze jednak w Twoim przypadku lepsze by byly dwa duze ringi osobno zamiast razem bo zawsze mozna by bylo potem rozszerzyc "rodzine" o dalsze sasiednie gdzie kazdy by byl autonomiczny ? A moze Prince Albert ?

Pozdrawiam :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...