Skocz do zawartości
eunuszek

piercing

Rekomendowane odpowiedzi

nie wiem czy ten temat byl i czy powinien byc w tym dziale.

co myslicie o piercingu dla rogacza? (jako ponizenie)

nie chodzi tu tylko o genitalia ale tez o pepek, sutki itp.

moze to za ostre ale jestem ciekaw waszego zdania ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W dziale Ultimate Cuckold, tak naprawdę nie wiem co trzeba byłoby napisać, żeby to było "za ostre" :) To jeszcze zależy, co z tego nakłuwania się urodzi. Długo gojące się rany, czy po prostu kolczyki w dziwnych miejscach. A jeśli tak, to zależy jakie kolczyki jeszcze, może takie ośmieszające :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

za ostre - moze jakas kastracja...

no raczej chodzilo mi o osmieszajace

(w pepku to tez w sumie "osmieszajacy" bo jest rzadki u chlopakow i na plazy np kazdy widzi...)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ja wiem, czy kolczyk w pępku byłby bardzo ośmieszający dla Rogacza? Teraz pełno jest takich mężczyzn "Uni Sex" co to tak naprawdę nie wiadomo nawet jaka to jest płeć. Dopiero jak się rozbierze. Nikogo myślę by taki kolczyk nie zaszokował specjalnie ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

no ja malo chlopakow wiedzialem z kolczykami w pepkach ;)

przynajmniej na necie mozna znalezc wiecej z okaleczonymi genitaliami...

a co inni sadza o tym? ;P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek wromen

Faktycznie, pleć męska z kolczykiem w pępku występuje w znikomej ilości. Pytanie tylko, czy myslimy o związku cuckoldowym, czy UC.

W związku cuckoldowym ozdabianie bedzie pewnie doznaniem badziej fizycznym, ale w związku UC raczej określeniem znaczenia osób. Tym bardziej jeżeli Pani ma skłonności do feminizacji uległego UC. Związek UC charakteryzuje się innymi relacjami, a przynajmniej powinien. O ile w zwiazku cuckoldowym penis z piersingiem mógłby być doznaniem dla pani /jak i uległego/, o tyle w UC bedzie raczej oznaczeniem roli uległego. Pytanie tylko ile Pań ma ochotę uzewnętrzniać ostateczne oddanie partnera, począwszy od dobrowolnej rezygnacji z seksualnej bliskości z Panią, do uzewnętrzniania pozbawienia cech męskich. 

Raczej jest to uwarunkowane wzajemnymi upodobaniami pary, a wszelkie aspekty zewnętrzne nie mają znaczenia. Czy którykolwiek oddany w układzie UC /realnym/ bałby się zakomunikować np poprzez kolczyk w pępku, że złożył na ołtarzu wielka ofiare, w postaci własnego oddania? 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przyznam się, że dużo myślałam o piercingu jako  specjalnym oznaczeniu uległego rogacza. Sama noszę na razie kolczyki w obu uszach i gdyby można było gdzieś kupić kolczyki o takim wzorze jaki ma w nicku Ultimate Cuckold, to bardzo chętnie bym takie nosiła - zwłaszcza, że były by widoczne. Dużo tez myślałam o kolczyku w języku i chyba już niedługo będę miała takowy. ( Tak uzbrojonym języczkiem można na pewno sprawić dużo przyjemności Hotce, tudzież ogierowi :) Od dawna dręczy mnie też myśl zrobienia sobie kolczyka w pępku - tam też można zawiesić odpowiedni znak :) Z kolei kolczyki na sutkach jakoś mnie nie bawią ale na woreczku mosznowym, to jak się już rozpędzę z tym kolczykowaniem, to kto wie :) W każdym razie kolczyki , to dobry pomysł :) !

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

:) W każdym razie kolczyki , to dobry pomysł :) !

Do Twoich rozterek gdzie co jeszcze umieścić dodam od siebie kilka nowych propozycji :

- miejsce zapomniane ale bardzo wrażliwe pomiędzy woreczkiem mosznowym a słoneczkiem , tam można umieścić solidny ring który będzie wprawdzie mało widoczny ale przyczyni się do codziennej silnej stymulacji

- wprowadzenie na stale pod skore penisa wielu kulek ze stali chirurgicznej , spowoduje to skuteczna stymulacje dla obojga

- wprowadzenie rożnych modyfikacji plastycznych w tym na przykład poprzez wszycie dodatkowych jader np noszenie 4 szt zamiast posiadanych dwóch i uzyskanie dzięki temu pokaźnego wora czterojajecznego dzięki temu nie potrzebne jest stale napełnianie worka roztworem fizjologicznym lub glukoza

- Prince Albert to już stara tradycja ale wciąż popularna i godna polecenia

Jest jeszcze więcej ciekawych propozycji mających zastosowanie w UC

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

cztery jadra ?

jak dla mnie o dwa za duzo :)

Na szczęście tylko dwa są produkcyjne .To tez wynalazek skopiowany z silikonowych "wkładek" dla pan.

Panowie jak widać nie gorsi , tu i tam stosują silikon  :redevil: .

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak ktoś chce duży worek to jeden wenflon 1 litr soli fizjologicznej /ile wejdzie/ , zestaw do kroplówek i jazda. Wchłania się przez kilka dni /z domu wyjść nie można :-> .

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...