Skocz do zawartości
Kobieta

Czy zdarza się kochankom...

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek relestat

Ja miałem raz taka sytuacje że hotka nie była w moim typie, ale jako że umówiliśmy się w porze lunchu to przynajmniej sam nie zjadłem tej sałatki :)

Nigdy bym się nie odwrócił na pięcie, moim zdaniem to mało kulturalne zachowanie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

<br />albo z higiena bylo cienko itp. ? <br />

W łóżku cienko - kwestia upodobań.

No ale higiena to już inna bajka? Ile osób chciałaby z osobą, która po prostu śmierdzi i ma brudne pazury??? Są fetyszyści, wiem, ale chyba większość woli jednak po prysznicu. Sobieskich tak wielu nie ma. ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No ale higiena to już inna bajka? Ile osób chciałaby z osobą, która po prostu śmierdzi i ma brudne pazury??? Są fetyszyści, wiem, ale chyba większość woli jednak po prysznicu. Sobieskich tak wielu nie ma. ;)

To ze moga sie takie sytuacje zdarzyc to zdaje sobie z tego sprawe. Oraz z tego ze malo komu brak higieny przypadnie do gustu. Chodzilo mi raczej o to czy zdarzyły wam sie takie sytuacje i jak z tego pozniej wybrnac.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A fuj.

Nie trafilo mi sie jeszcze .

Za to hodowcy buszu TAM zdarzyli mi sie, mimo ze w naszym profilu na portalu jak byk jest napisane , ze spotykamy sie tylko z wygolonymi ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Za to hodowcy buszu TAM zdarzyli mi sie, mimo ze w naszym profilu na portalu jak byk jest napisane , ze spotykamy sie tylko z wygolonymi ;)

Tak bardzo Ci to przeszkadza??

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Journey

Jeśli o mnie chodzi to nie wysyłam zdjęć twarzy. No może jedno czasm, jednak zawsze osobno. Nigdy razem ! Trzeba mieć zasady. Dzięki zasadom, w takim poszukiwaniu, człowiek łatwo może ocenić na czym mu zależy, czego oczekuje i przerwać w odpowiendim momencie, jeśli nie wypali. Sam nigdy nie odwracam się napięcie. No skoro już kobieta przyszła to znaczy, że poświęciła swój czas i warto jej to wynagrodzić. Może sama kawa, rozmowa, taniec, jednak jesli oboje sobie nie odpowiadamy to wtedy dopiero znikm od razu.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nigdy sie zadna tez Zuza nie odwrocila na piecie hehe :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Artur BDSM'" data-cid="75678" data-time="1353839427">

Jeśli o mnie chodzi to nie wysyłam zdjęć twarzy. No może jedno czasem, jednak zawsze osobno. Nigdy razem !

Z tego co napisałeś wynika że nie wysyłasz zdjęć z twarzą a później że jednak to robisz :) Faktem jest, że twarz + cała sylwetka (nago!) to co innego niż tylko twarz bez sylwetki, bo z takich zdjęć, można się śmiało wyłgać. Jeżeli jednak będąc zalogowanym np na ZK, czy tam zbiorniku albo amateri, posyłasz zdjęcie twarzy, to już sam fakt SKĄD je wysyłasz ma ogromne znaczenie, prawda?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

E tam, zdjęcie wysyła się na maila. I wtedy nie ma znaczenia. Z tego bez szwanku można się wyłgać.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ja tez wysylam zawsze fotki i na razie bez zadnych nieprzyjemnosci

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...