Skocz do zawartości
para_lodz

Zasiane ziarenko kiełkuje - jak rozwiać wątpliwości?

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek raptor

z moją Żoną jest jeszcze inaczej.Często żartuje na tematy zdrady,śmieje się z kawałów na ten temat,nawet ostatnio mydło kupiła o nazwie Biały Jeleń z wizerunkiem rogatego zwierzaka żeby było fun.Kiedy zaczęliśmy rozmowy na ten temat powiedziała,że jeżeli naprawdę bym tego potrzebował to nie miałaby wyjścia i musiałaby się zgodzić.To wszystko jednak jest mówione w żartobliwym tonie,tak dla śmiechu.Kiedy bardziej poważnie przycisnąłem temat odpowiedziała,że po tym zapewne nie chciałaby uprawiać seksu ze mną.Temat jednak cały czas krąży.Zastanawiam się czy fakt,że 20 lat temu kiedy ją poznałem dość długo rozstawała się z pierwszym swoim chłopakiem,który ją rozdziewicował może mieć podłoże w jej lekkich skłonnościach do cuckold?Jest piękną kobietą i jestem o nią zazdrosny,wizja braku seksu po przygodach tego typu jest przerażająca,myśle ,że też pójdę drogą zachęty do publikacji zdjęć,żeby się oswoiła i wzmocniła swoją wartość.To dobry pomysł.Pzdr.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
illa☆'" data-cid="71259" data-time="1351504168">

...seks jest w głowie...

Święte słowa Illu :dobre:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Powiem wam że kurs tańca dobrze działa.

Często kobiety mają obawy przed obcymi facetami. Na takim kursie tańczą z wieloma facetami.

Niektórzy mają erekcje, próbują różnych sztuczek aby sobie pomacać itp.

Chca się umawiać na kawę po tańcach.

Tancerki które znam mają bardzo dużą łatwość w nawiązywaniu kontaktów na sex. U nich nie trzeba "przełamywać lodów".

Nie mówię o wszystkich, ale do kontaktu fizycznego są przyzwyczajone.

Rozmowa jest ważna, ale często temat zdrady jest dla kobiet wirtualny.

Jak taka sobie potańczy, poczuje się dobrze w czyiś ramionach, to będzie miałą punkt zaczepienia.

Jak jeszcze taki rogacz jest na sali i powie facetowi żeby mu żonę dobrze na "parkiecie sponiewierał" bo ona tak lubi, to dzieje się więcej.

Zdejmie się kobiecie majtki przed tańcami i szepnie słówko jej partnerowi do tańca, to erekcji nie uniknie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
gentleman'" data-cid="78877" data-time="1355474673">

Tancerki które znam mają bardzo dużą łatwość w nawiązywaniu kontaktów na sex. U nich nie trzeba "przełamywać lodów".

Nie mówię o wszystkich, ale do kontaktu fizycznego są przyzwyczajone.

Zgadzam się, mają łatwość ;) niemniej często jest to przeszkodą i trzeba się kamuflować jesli trafi się na macho, który ma mrzonki "zdobywcy" :lach: przyznam się bez bicia, że mam wtedy niezły fun :D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
illa☆'" data-cid="78885" data-time="1355479221">

że mam wtedy niezły fun :D

Illa, a (niekompletne) lezyb szanse mają :lach:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

z moją Żoną jest jeszcze inaczej.Często żartuje na tematy zdrady,śmieje się z kawałów na ten temat,nawet ostatnio mydło kupiła o nazwie Biały Jeleń z wizerunkiem rogatego zwierzaka żeby było fun.Kiedy zaczęliśmy rozmowy na ten temat powiedziała,że jeżeli naprawdę bym tego potrzebował to nie miałaby wyjścia i musiałaby się zgodzić.To wszystko jednak jest mówione w żartobliwym tonie,tak dla śmiechu.Kiedy bardziej poważnie przycisnąłem temat odpowiedziała,że po tym zapewne nie chciałaby uprawiać seksu ze mną.Temat jednak cały czas krąży.Zastanawiam się czy fakt,że 20 lat temu kiedy ją poznałem dość długo rozstawała się z pierwszym swoim chłopakiem,który ją rozdziewicował może mieć podłoże w jej lekkich skłonnościach do cuckold?Jest piękną kobietą i jestem o nią zazdrosny,wizja braku seksu po przygodach tego typu jest przerażająca,myśle ,że też pójdę drogą zachęty do publikacji zdjęć,żeby się oswoiła i wzmocniła swoją wartość.To dobry pomysł.Pzdr.

Ja zastosowałem metodę wyłącznie rozmwy i namawiania. Obecnie choć od niedawna jestem spełniającym się Rogaczem i zapewniam wszystkich że uczucia temu towarzyszące są tak wspaniałe że nie do opisania :)
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a może rozmowa na gg czy pw z jakims kochankiem z forum pozwoli jej rozwiać wątpliwości,

spróbujcie dać ogłoszenie, że poszukujecie kogoś, określcie swoje preferencje i spróbujcie kogoś poznać najpierw wirtualnie, a co będzie dalej to się okaże :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a może rozmowa na gg czy pw z jakims kochankiem z forum pozwoli jej rozwiać wątpliwości,spróbujcie dać ogłoszenie, że poszukujecie kogoś, określcie swoje preferencje i spróbujcie kogoś poznać najpierw wirtualnie, a co będzie dalej to się okaże :)

Popieram pomysł z rozmową z kochankiem na gg  mnie to dużo dało...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak rozwiać takie wątpliwości? Widzę że jej zdanie w temacie mocno zewoluowało i nie chciałbym tej jakże przyjemnej ewolucji zniszczyć

Jedno ci poradzę, nie powinieneś naciskać. Dalej popracuj na obecnym etapie. Może zaaranżuj jakąś sytuację w której spodoba się inny mężczyzna. Nawet (jeśli) ona o tym fantazjuje - nie musi tego chcieć rzeczywiście. I warunki fizyczne nie mają tu nic do rzeczy. Skoro nie ma zahamowań to nie wszystko stracone.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...