Skocz do zawartości
para_lodz

Zasiane ziarenko kiełkuje - jak rozwiać wątpliwości?

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie

Z żoną przeszliśmy już drogę od kategorycznego nie jakiś czas temu, w temacie drugiego M w sexie, do jej odważnych fantazji w tym temacie w czasie których normalnie prawie z niej wypłynąłem taka mokra się zrobiła.

Ostatnio po wielce udanych zabawach ze sztucznym pomocnikiem, po których znowu było mokro w łóżku, ponowiłem i pociągnąłem temat czy nie warto by było spróbować z żywym pomocnikiem.

Zaznaczę tu, że nie wchodzi w grę klasyczny cuckold (że ja tylko patrzę albo że mnie nie ma) a raczej chodzi o tego trzeciego który by mnie wspomógł, jako że moje możliwości w stosunku do zapotrzebowania mojej żony spadły i zaczęły znacząco odbiegać.

Wracając do tematu, po ponowieniu tematu "żywego" trzeciego znowu padło "nie", ale takie "raczej nie" więc pociągnąłem temat. Okazuje się, że w zasadzie są trzy ale:

- że we fantazjach może być wszystko idealne, a w realu nie koniecznie

- obawa przed brakiem akceptacji jej ciała (i to chyba jest duże ale) niestety jesteśmy "miskami" i moja żona jest w dość dużym rozmiarze (choć akurat mnie to nie przeszkadza)

- że ten trzeci może nie rozumieć słów stop i nie

Jak rozwiać takie wątpliwości? Widzę że jej zdanie w temacie mocno zewoluowało i nie chciałbym tej jakże przyjemnej ewolucji zniszczyć

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wydaje się, że masz duże szanse na rogi, gdyż Żona dokładnie okresliła swoje obawy.

W wielu forumowych przypadkach jest to "nie, bo nie" i żadnej rozmowy na temat obaw nie ma.

Uważam, że powinieneś skupić się na umacnianiu jej poczucia atrakcyjności, rozmiar nie ma tu nic do rzeczy, seks jest w głowie, a nie na metce z rozmiarem.

Może kilka zdjęć w bieliźnie i wstaw na Forum, jestem przekonana, że będzie mnóstwo przyjemnych dla Was komentarzy :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie jestem bardzo mile zaskoczony, bo kiedyś było nie bo nie i że w ogóle co ja wygaduje.

Oj za zdjęcia to by mnie chyba obdarła ze skóry, ostatnio musiałem ostro powalczyć z nią żeby mi się znowu pokazywała nago bo tak się przejęła tym że "urosła" (ale niestety leki) choć nigdy nie była "mała" że nawet dla mnie jej widok był zakazany.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rozmiarem wcale się nie przejmujcie.Przecież jest naprawdę wielu facetów którzy zdecydowanie wolą zaokrąglone kobiety niż te szczuplutkie.Trzeba tylko rozejrzeć się za takim miłośnikiem większych kształtów i zarówno ogier,jak i Twoja żona będą zadowoleni.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba najlepszym pomysłem jest wstawić jej fotki na jakiś serwis seks anonsów typu zbiornik.

Z tego co piszesz, problemem będzie ją namówić, więc trzeba by jej pokazać fotki takich puszystych kobiet i mnóstwo pozytywnych komentarzy pod nimi.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

zawsze możesz liczyć na komentarze naszych panow...więc może na początek namów ja na pokazanie swojego ciala naszym panom na forum.... przekona sie jak jej ciało działa na facetów :redevil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ziarenko kiełkuje dalej :D. Kolejny krok zrobiony, wczoraj juz nie była raczej nie tylko że trójkąt jest możliwy do zrealizowania. Co prawda jest teraz etap nie wiem czy nie "wymięknę" ale postęp jest wyraźny. Jeszcze sa wahania co do ewentualnego sposobu rozegrania czy szukamy "trzeciego" w drodze powiedzmy castingu ;) czy spontan typu jakaś imprezka.

Normalnie takiego mam dzisiaj banana na gębie że hej :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek slawek

Jestem - niestety - w podobnej sytuacju, nie mogą namówić żony na zdradę , argumentuje to tym ,że mnie bardzo kocha i nie ma takiej opcji, nawet argument o mojej WIELKIEJ fantazi na ten temat do niej nie przemawia, może mnie nie kocha?mimo zapewnień.

PS. największą moją obawą jest - jak zachowam cię podczas konsumcji zdrady, ponieważ bardo kocham swoją żonę i jetem piekielnie o nią zazdrosny ale na 200% jestem przekonany ,że TEGO chcę.

Dziś spróbuję jeszcze raz, a może????

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek slawek

Podobno w każdej kobiecie drzemie pierwiastek "qrewski" i ja chciałbym go wyzwolic u swojej żony - trudna sprawa.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...