Skocz do zawartości
krzys72

Ogier pakuje ci członka do ust?

Rekomendowane odpowiedzi

Jakoś nie zauważyłam wyśmiewania fantazji pt. "pakowanie penisa kochanka do ust rogacza". A w pisaniu, że ktoś czegoś nie zrobi, nie ma absolutnie nic złego. Ja nie skoczę ze spadochronem, bo pewnie zesrałabym się ze strachu, co nie oznacza, że wyśmiewam tych, dla których to wspaniałe przeżycie.

Natomiast autorytatywne stwierdzenie, że coś tam jest obowiązkiem każdego rogacza jest po prostu śmieszne, bo jest to indywidualna sprawa każdego rogacza i każdej pary. To jakby stwierdzić, że każdy kochanek ma obowiązek przespać się z każdą hotką, która pojawi się na horyzoncie, zaś hotka powinna rozkładać nogi przed każdym facetem, który sobie by tego życzył. ;)

Albo każda kochanka powinna zjeść chleb z pasztetem przed seksem. Jak lubi, to niech je. Oczywiście zgadzam się, że nikt niczego co do zasady nie powinien, bo to indywidualna sprawa, chyba, że rogacz umówi się z hotką, że powinien, to wtedy już co innego - to dobrowolny przymus:-). P.S. Bardzo spodobał mi się przykład ze spadochronem.:-)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie jeszcze 1,5 roku temu taki klimat był abstrakcją. Zupełnie mnie odpychało od bliskich kontaktów z innymi facetami i nawet w większym gronie skupiałem się tylko na przedstawicielkach ładniejszej z płci.

No i wszystko się zmieniło. ;) Najpierw na prośbę rogacza zgodziłem się, żeby razem z hotką zajęli się moim sprzętem i było to całkiem spoko doświadczenie. Przy kolejnych zabawach w trójkątach poszedłem jeszcze dalej i sam zdecydowałem się na robienie loda i powiem Wam, że całkiem fajna sprawa. Wolę mimo wszystko minetki, jednak jest coś podniecającego w posiadaniu sterczącego penisa w ustach.

Tyle tylko, że jakoś nie przemawia do mnie finał w ustach i tu raczej nie zamierzam się przełamywać, podobnie jak głębokie gardło (raz próbowaliśmy z kolegą o pokaźnych rozmiarach i nie podobało mi się :P). Inna sprawa, że wydaje mi się, iż cała frajda z takiej sytuacji uzależniona jest od obecności hotki.

Ogólnie polecam tym, którzy nie próbowali, bo można się naprawdę miło zaskoczyć, dodając (dosłownie) smaczku do różnych zabaw ;)

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

mnie coś takiego rozpaliłoby do czerwoności :)

Mam nadzieję,że jest więcej takich Cudownych Kobiet na tym świecie jak Wy...Kobiet które pozwalają wylizywać się ze spermy kochanka, a do tego kręci je jak ich partner obciąga jej kochankowi. Będę szukał do skutku takiej partnerki.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...