Skocz do zawartości
krzys72

Ogier pakuje ci członka do ust?

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem nowa na portalu i jestem nim zachwycona :) wszystko co piszecie pobudza bardzo moją wyobrażnię :) jezeli chodzi o ten temat to naprawde fantastyczna sprawa i bardzo bym chciała zeby moj kochanek zdobyl sie na pieszczoty drugiego męzczyzny... 

- może myśli, że Ty tego byś nie tolerowała i jeszcze wyśmiała?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

- może myśli, że Ty tego byś nie tolerowała i jeszcze wyśmiała?

on po prostu tego nie lubi... nigdy nie zrobiłby tego... szkoda :(

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem nowa na portalu i jestem nim zachwycona :) wszystko co piszecie pobudza bardzo moją wyobrażnię :) jezeli chodzi o ten temat to naprawde fantastyczna sprawa i bardzo bym chciała zeby moj kochanek zdobyl sie na pieszczoty drugiego męzczyzny... 

A może rozwiniesz tą fantazję i powiesz, co chciałabyś zobaczyć, w jakiej konfiguracji, kontekście... To podniecające, że ten temat tak się podoba kobiecie:-)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo chętnie obsłużyłbym kochanka, to jedna z moich fantazji. Zlizywałem już jego spermę z żoneczki, ale bezpośrednio z fiuta jeszcze niestety nie :P .

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A może rozwiniesz tą fantazję i powiesz, co chciałabyś zobaczyć, w jakiej konfiguracji, kontekście... To podniecające, że ten temat tak się podoba kobiecie:-)

jestem otwarta na wszelkie nowe doswiadczenia... nie byłam jeszcze swiadkiem bliskosci dwoch męzczyzn... bardzo chciałabym tego doswiadczyc :) konkretnie nie potrafie powiedziec jak dokładnie miałoby to wygladac... zdaje sie na osoby bardziej doswiadczone ode mnie  :)

Moj kochanek bardzo lubi spijac sperme ze mnie po innym mezczyznie ale nigdy bezposrednio z penisa...

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

jestem otwarta na wszelkie nowe doswiadczenia... nie byłam jeszcze swiadkiem bliskosci dwoch męzczyzn... bardzo chciałabym tego doswiadczyc :) konkretnie nie potrafie powiedziec jak dokładnie miałoby to wygladac... zdaje sie na osoby bardziej doswiadczone ode mnie   :)

trochę na temat manipulacji:

- zwalimy winę na czynniki z zewnątrz. Można na... alkohol, nawet ten w najmniejszej dawce.

- metoda oswajania lub szokowa

- izolacja od otoczenia.

fenomen ścianki z dziurką

c.d. - zawiązane oczy. Podobnie można siebie usprawiedliwi, jak w przypadku działania alkoholu. 

Lista dłuuuga i otwarta.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

trochę na temat manipulacji:

- zwalimy winę na czynniki z zewnątrz. Można na... alkohol, nawet ten w najmniejszej dawce.

- metoda oswajania lub szokowa

- izolacja od otoczenia.

fenomen ścianki z dziurką

c.d. - zawiązane oczy. Podobnie można siebie usprawiedliwi, jak w przypadku działania alkoholu. 

Lista dłuuuga i otwarta.

wszystko przede mną :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

jestem otwarta na wszelkie nowe doswiadczenia... nie byłam jeszcze swiadkiem bliskosci dwoch męzczyzn... bardzo chciałabym tego doswiadczyc :) konkretnie nie potrafie powiedziec jak dokładnie miałoby to wygladac... zdaje sie na osoby bardziej doswiadczone ode mnie   :)

Moj kochanek bardzo lubi spijac sperme ze mnie po innym mezczyznie ale nigdy bezposrednio z penisa...

To pewnie fajnym i ekscytującym doświadczeniem byłoby , gdyby Twój kochanek nie tylko spijał spermę po innym mężczyźnie, ale także obsługiwał przed lub po, albo i jedno i drugie sprzęt, który tę spermę w Ciebie wlewa

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

(...) gdyby Twój kochanek nie tylko spijał spermę po innym mężczyźnie, ale także obsługiwał przed lub po, albo i jedno i drugie sprzęt, który tę spermę w Ciebie wlewa

- wydaje mi się, że momencie, kiedy Kochanek wychodzi z Hotki, to Rogacz jest na maxa napalony. Do tego, skoro już zlizywał, to wystarczy postawić ultimatum, że wcześniej musi mlasnąć ::PP: Kochankowi. Wyjdzie z "twarzą", jako ten jedynie zmuszony. Nie chciał, ale musiał.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

patent z zawiązanami oczami zamierzam wykorzystać...bo pierwsze moje podejscie sie nie powiodło niestety...

jak wyraził się mój mąż (przy okazji 100% hetero) że chemii zabrakło (z tym drugim...) jak nie będzie widział ani kochanka ani co mu się do ust pakuje tudzież gdzie pakuję jego penisa to może jakoś pojdzie...no i zdecydowanie ciut wiece alko musi popłynąć hehe

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...