Skocz do zawartości
krzys72

Ogier pakuje ci członka do ust?

Rekomendowane odpowiedzi

Niespecjalnie, ale wynika to tylko z tego, że już do porzygu mam czarnych kutasow w szeroko podjętych materiałach cuckoldowych...

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Może bezpośrednio do ust nie, ale marzy mi się ze ogier posuwa moją Hotkę od tyłu, ja leże pod nią, i w momencie kiedy on w niej kończy, ja liże jej cipkę i wszystko spływa do  moich ust, po czym grzecznie wymiatam językiem resztki spermy z jej cipki, i znów jest czyściutka i gotowa :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Idąc Twoim tokiem rozumowania to nie mam honoru   :facepalm:

Myślę, że to skrót myślowy. W domyśle - 'moim zdaniem', co utrudniałoby zwykłą rozmowę.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Może bezpośrednio do ust nie, ale marzy mi się ze ogier posuwa moją Hotkę od tyłu, ja leże pod nią, i w momencie kiedy on w niej kończy, ja liże jej cipkę i wszystko spływa do  moich ust, po czym grzecznie wymiatam językiem resztki spermy z jej cipki, i znów jest czyściutka i gotowa :)

- co chyba na jedno wychodzi? :)

Myślę, że cała trójka uczestniczy tylko, i aż w pewnym spektaklu teatralnym. Konwencji.

A przeciwnicy, sceptycy zachowują się, jak pewna starsza pani, co goniła z parasolką znanego serialowego aktora, grającego niegodziwą postać.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I co ty teraz biedny zrobisz? Chyba będziesz musiał się powiesić za rogi :D

ale że rogi są twarde, to krzywdy ostatecznie sobie nie zrobi:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

- co chyba na jedno wychodzi?

Nie, nie wychodzi na jedno.

A przeciwnicy, sceptycy zachowują się, jak pewna starsza pani, co goniła z parasolką znanego serialowego aktora, grającego niegodziwą postać.

Kompletnie nie rozumiem. Sorry, dla mnie to kompletna bzdura.

O ile w ultimate mogę się zgodzić, że niemal obowiązkiem Rogacza jest to i owo, jeśli Hotka i Kochanek sobie tego życzą, o tyle w wersji - dla potrzeb konwersacji nazwijmy ją "standardowej" - absolutnie nie. Nie każdy Rogacz jest uległy, o czym Koledzy, zdaje się, zapominają.

• Lubię 15

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

- co chyba na jedno wychodzi? :)

Myślę, że cała trójka uczestniczy tylko, i aż w pewnym spektaklu teatralnym. Konwencji.

Jak na dwa lata czytania ZKF to kiepsko z wiedzą i zrozumieniem  podejmowanych tu tematów.

To nie tylko brak znajomości cv poszczególnych Forumowiczów.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak na dwa lata czytania ZKF to kiepsko z wiedzą i zrozumieniem  podejmowanych tu tematów.

To nie tylko brak znajomości cv poszczególnych Forumowiczów.

Uczymy się o drugich, mądrzejszych.

Wszelkie klasyfikacje są bardzo przydatne, wszak wprowadzają zdecydowany porządek. Wiadomo, co i gdzie znaleźć.

Jest jedna niedogodność. To bezwzględna chęć uporządkowania wszystkiego. Mapa 1:1 - przestaje być mapą.

Odchyłki i dewiacje (odmienność od dominującej większości) się zdarzają i nie koniecznie trzeba koniecznie doszukiwać się uzasadnienia.

Mogę, wypowiadając się, jedynie przewidywać, jak bym chciał się zachować. Przyszłość zweryfikuje. Owe historyczne zaparcie się Piotra.

Na początku odniosłem się jedynie do drobiazgu, aby nie zakładać, że czegoś, to ktoś nie zrobi.

To hamuję dyskusję, ba nawet fantazję autora postu.

Wracając do klimatu tego forum, to jeżeli moją fantazją jest seks z parą, gdzie Ona ma rękawiczki na stopach, a On połyka ognie i ktoś mnie wyśmieje, to i inni zaczną się kontrolować. Mało kto lubi być oceniany. Ten, kto nie podejmie zachwytu nad moją fantazją, to oznacza, że do niego nie trafia. Po co ją wyśmiewać, czy pisać, że on tego nie zrobi?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem nowa na portalu i jestem nim zachwycona :) wszystko co piszecie pobudza bardzo moją wyobrażnię :) jezeli chodzi o ten temat to naprawde fantastyczna sprawa i bardzo bym chciała zeby moj kochanek zdobyl sie na pieszczoty drugiego męzczyzny... 

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...