Skocz do zawartości
krzys72

Ogier pakuje ci członka do ust?

Rekomendowane odpowiedzi

To ja powrócę do tematu (chociaż taka forma zabawy - jak w opisie - mnie osobiście nie odpowiada)

W związku z tym, że szykuje się nasze kolejne spotkanie we trójkę przyszło mi coś do głowy. Mam ochotę zrobić loda kochankowi mojej żony, tym bardziej, że żona nie chce (tzn. żona robi mu loda, ale nie do końca - bez wytrysku). Miałem już jego penisa w ustach, ale tylko na chwilę - bardzo "miły" obiekt.

A jeszcze pół roku temu uważałem się za 100 % heteroseksualistę :mrgreen:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Już wielokrotnie pisałem, ze moim zdaniem prawdziwy rogacz powinien poczuć w ustach Sprzęt Ogiera, jak również smak Jego Spermy.

Osobiście uważam za swój obowiązek zaspokojenie Go, gdy ma taka potrzebę, a akurat Żonki nie ma, powiem więcej - jest to dla mnie radość i wielkie przeżycie, że mogę do czegoś przydać się Samcowi Alfa i, że zasługuję na Jego Spermę w ustach :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a ja w sumie chciałbym spróbować tego jako ogier myślę, że podczas posuwania Hotki przypadkowo wymsknął mi się ptaszek i natrafił na inny otworek to też bym go posuwał tym bardziej jeżeli rogaczowi ani Hotce by to nie przeszkadzało, tylko to miała być przyjemność dla Hotki a nie rogacza

No to przeciez dopiero poczatek nowych horyzontow  :redevil:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Valenth

Jeśli bull miałby ochote podczas rżnięcia hotki wyjąć penisa i włozyć mi go do ust nie protestował bym, czy ewentualnie polizać/pocałować, jeśli to miało by sprawić satysfakcje parze. Oczywiście naturalnym jest , że gdyby chciał skończyć w moich ustach to przełkne wszystko ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mi również wydaje się, że skoro przyjemnością byłoby wylizanie żony po seksie i spicie spermy kochanka prosto z niej, to wylizanie jego sprzętu i spicie spermy prosto z tego źródła również. Natomiast nie jest to (przynajmniej w moim przypadku) jakaś forma ukrytego czy bardziej jawnego homoseksualizumu . Homoseksualizm to taki stan psychoseksualny, w którym facet pożąda drugiego faceta, jest w stanie się w nim zakochać, przytulać się, całować itd. Mnie takie rzeczy nie tylko nie pociągają, ale wręcz brzydzą i odstręczają. Natomiast z zasady nie brzydzi mnie męskie ciało samo w sobie i wypieszczenie kochanka czy jego penis i sperma mogą być fajnym "elementem składowym" całej zabawy, częścią scenariusza bez jakiegoś głębszego znaczenia i podtekstu.

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Co sądzicie o takiej zabawie, kiedy ogier, który zabawia się z waszą żonką, pakuje wam członka do sut i rucha was w twarz, a żona na to patrzy, pokłądając się ze śmiechu, wyzywając was od męskich dziwek, pedałów itp? Ja próbowałem czegoś takiego i bardzo mi się to podobało... Jestem chyba nie tylko rogaczem z natury, ale i lachociągiem oraz męską dziwką. Z tym, że ten ogier nie spuścił mi się w usta, spuścił się później w moją żonę, a ja ją dokładnie wylizałem. Facet miał niezły ubaw.

Mnie się bardzo podoba i już tego spróbowałem .

Już wielokrotnie pisałem, ze moim zdaniem prawdziwy rogacz powinien poczuć w ustach Sprzęt Ogiera, jak również smak Jego Spermy.

Osobiście uważam za swój obowiązek zaspokojenie Go, gdy ma taka potrzebę, a akurat Żonki nie ma, powiem więcej - jest to dla mnie radość i wielkie przeżycie, że mogę do czegoś przydać się Samcowi Alfa i, że zasługuję na Jego Spermę w ustach :)

A co inni forumowicze sądzą na powyższy temat ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bardzo bym chciał i niesamowicie kręci mnie temat oralnego obsługiwania Pana podczas zabaw z Panią.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Obsługiwanie Ogiera i spełnianie Jego zachcianek to punkt honoru dla Rogacza

Idąc Twoim tokiem rozumowania to nie mam honoru   :facepalm:

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Idąc Twoim tokiem rozumowania to nie mam honoru   :facepalm:

I co ty teraz biedny zrobisz? Chyba będziesz musiał się powiesić za rogi :D

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie

przedstawiam interesujący projekt nalepki lub avatara,podoba się Panowie Rogacze ?

post-6117-0-89686900-1434742348_thumb.jpg

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...