Skocz do zawartości
krzys72

Ogier pakuje ci członka do ust?

Rekomendowane odpowiedzi

Co sądzicie o takiej zabawie, kiedy ogier, który zabawia się z waszą żonką, pakuje wam członka do sut i rucha was w twarz, a żona na to patrzy, pokłądając się ze śmiechu, wyzywając was od męskich dziwek, pedałów itp? Ja próbowałem czegoś takiego i bardzo mi się to podobało... Jestem chyba nie tylko rogaczem z natury, ale i lachociągiem oraz męską dziwką. Z tym, że ten ogier nie spuścił mi się w usta, spuścił się później w moją żonę, a ja ją dokładnie wylizałem. Facet miał niezły ubaw.

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

KWESTIA GUSTU, PROCOL, SKORO JUŻ ZAJRZAŁEŚ NA FORUM O TAKIEJ TEMATYCE, TO NIE DZIW SIĘ, ŻE NIEKTÓRE POSTY MOGĄ ZABURZAĆ TWÓJ ŚWIATOPOGLĄD... NIE SĄDŹCIE, ABYŚCIE NIE BYLI OSĄDZENI...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Parka3Miasto

Do znaczy, że nie dorosłeś do tego.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie gorące panie, kochankowie i rogacze !

My odwiedzamy to wspaniałe forum bo mamy okazję poznać tutaj różne opinie na temat zdrady kontrolowanej. W niektórych wypowiedziach rażą nas wulgaryzmy, inne są napisane ze smakiem i czyta się je z przyjemnością. Nie oceniamy Waszych przeżyć, pragnień czy fantazji. Niektóre z nich są dla nas inspiracją. Nie musimy i nie zgadzamy się ze wszystkimi. To że „krzyś72” napisał o swoich przeżyciach i odczuciach w takiej sytuacji – to chwała mu za to. Może to też nas kręci ? Kto wie ?

Jak już się zorientowaliśmy są różne odmiany zdrady kontrolowanej, a my mamy wolny wybór.

Pozdrawiamy Was ciepło !

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Za mocne jak dla mnie, mnie rzeczywiście podniecała zawsze lekka uległość i "utrata kontroli" nad tym co dzieje się z moją połówką i jej kochankiem, jeszcze bardziej mnie podnieca kiedy połówka również utraciła kontrolę a ogier ją niejako zdominował i ma w garści ale kiedy ona miałaby się ze mnie wyśmiewać to już jednak przyjemne nie jest (dla mnie :mrgreen: )

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a ja w sumie chciałbym spróbować tego jako ogier myślę, że podczas posuwania Hotki przypadkowo wymsknął mi się ptaszek i natrafił na inny otworek to też bym go posuwał tym bardziej jeżeli rogaczowi ani Hotce by to nie przeszkadzało, tylko to miała być przyjemność dla Hotki a nie rogacza

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek hetera

Oj zboczku, zboczku... :mrgreen:

Kolego Procol, chyba tematyka tego forum Cię przerosła. Wypisz się zanim obrazisz wszystkich na tym forum nazywając ich zboczeńcami. Jeżeli masz problem to rozwiązuj go we własnym zakresie a nie wylewaj swojego oburzenia i obrzedzenia na forum.

I zapamiętaj sobie, że o normę pozycia seksualnego związku kształtują dwie osoby. To na co się umówią, na co obydwie się zgodzą to jest właśnie OK. To jest normalne. Pod warun kiem, że nikogo się tym nie krzywdzi. A my tu Kolego nikogo nie krzywdzimy, umawiamy się na świetną zabawę i nie uważamy się za zboczków.

A zboczek to ten co zaburza swoje podświadome pragnienia chęcią bycia za wszelką cenę "normalnym". I z tego nigdy nic dobrego nie wychodzi. Masz kobietę - zamknijcie się w sypialni i kochajcie się po ciemku jak tak wolicie. I nikomu nic do tego. Nie masz kobiety - poszukaj! A nuż trafisz na taką wierną, czułą, ciepłą i "normalną". Ale nie obrażaj, nie krytykuj bo czemu innemu służy to forum.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek hetera

Wypisz się zanim obrazisz wszystkich na tym forum nazywając ich zboczeńcami.

Pokazna czesc tutaj niestety takimi wlasnie jest. :mrgreen:

Drogi Adminie - czy powinniśmy znosić takie impertynencje? Nie rozumiem kolesia. Wchodzi na forum o określonym temacie i jedzie po nas! A zapisz sie do licha na forum Radia Maryja! Oni są na pewno "normalni".

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Parka3Miasto

Olać go po prostu, jest taka opcja jak ignorowanie przy jego postach, klikacie i już po problemie. (Tam w prawym rogu postu)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...