Skocz do zawartości
Zouza

Crazy, czyli co zrobiliście szalonego.

Rekomendowane odpowiedzi

Ah chodzilo o szalone SEX AKCJE a ja myslalam,ze w ogole szalone xD

Hmm. Liczy sie ze sprzatnelam sprzed nosa kolegom dziewczyne,ktora wiezli cala Polske na festiwal gdzie ja poili,karmili,nocowali...a skonczyla ze mna w namiocie na bara bara uznajac,ze oni sa kiepscy w te klocki.

Ich miny gdy do nich to dotarlo...bezcenne xD

Niczym Casanowa...

Jeszcze trzeba im było zrobić pokaz sexu na żywo i kazać się masturbować, albo go (tzn. ten pokaz) przerwiecie...

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Błagam, byle by się temat nie zamienił w szopkę dziękczynną :D Nie przynoście prezentów jak maluczkiemu do stajenki :D Bo rzygnę :D

Ja na Twoim miejscu pół litra bym zawsze przyjęła...

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja na Twoim miejscu pół litra zawsze przyjęła

Nie, dzięki.

Wolę być zapraszany tam gdzie się je i pije a nie dostawać flaszki :D Zawsze to milsze niż picie wódki w samotności, ale co kto lubi.

że to wszystko z powodu jakieś " Kotki"

Jak śpiewa Świetlicki, za tym wszystkim zawsze stoi jakaś szczupła dziwka.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kupilem piwo bezalkoholowe. Ponoć od tego można umrzeć

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

moim szalenstwem byla odwaga ,

by uwolnic sie z toksycznego zwiazku i zrobilam to calkiem sama , bez psychoterapeutow , bez pomocy innych , pomogl mi moj wyuczony tumiwisizm , by przebrnac przez wszystkie trudnosci i odrodzic sie na nowo ....

Brawo!

Pusiu, zawsze wiedziałam, że jesteś pozytywnie szalona :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W 3 kubki zagralem. I wtopilem 200 zł... Jaki stary taki glupi. Pocieszenia szukam w tym ze takich lamusow jak ja bylo więcej. Wstyd mi przed samym sobą.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Seks na Orliku można chyba zaliczyć do szalonych wybryków.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W 3 kubki zagralem. I wtopilem 200 zł... Jaki stary taki glupi. Pocieszenia szukam w tym ze takich lamusow jak ja bylo więcej. Wstyd mi przed samym sobą.

Lecterku, jak nie przesuwałeś ich fiutem, to powyższe szaleństwo nieco nie w temacie. ;)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Lecterku, jak nie przesuwałeś im fiutem, to powyższe szaleństwo nieco nie w temacie. ;)

Przesuwalem :P

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przesuwalem :P

To nie żałuj tych 2 stówek, przyjemnie chociaż było. :D

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...