Skocz do zawartości
Zouza

Crazy, czyli co zrobiliście szalonego.

Rekomendowane odpowiedzi

Do Tajlandii średnia 12h., można zdechnąć z nudów.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rżnąłem Ją w lesie opartą o auto męża, a potem na śniegu tak, że dokopoałem się kolanami przez śnieg do leśnego runa :)

Brrr... nie zazdroszczę

:D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przypomniało mi się jeszcze coś :)

Kiedyś podjechałem pod blok, ..Pani zeszła i pojechaliśmy w zaciszne plenerowe miejsce

To był skraj lasu, ..ale pełna dzicz tzn. zero ludzi, dyskrecja maksymalna..

Ona blondynka, wiek około 28 lat ..lubilismy się :) ( mąż oczywiście wiedział o naszych randkach)..

Wysiadamy ona pięknie się wypieła unosząc do góry spódnicę..ja klękam za nią i posuwam..od razu, bez wstępu..

W trakcie tych ruchów przeplatanych Jej uniesieniami spostrzegłem przypadkowo, że jesteśmy na takim jakby wzgórzu z którego rozciąga się piękna panorama miasta...Widok był na tyle "zachwycający" , że na moment przestałem rżnąć :)

Ona nagle wyrwana jakby z amoku spytała " Co się stało ?, rżnij proszę" ..Wypowiedziała to w taki sposób, że zrobiło mi sie głupio..

Nadrobiłem natychmiast chwilowy zastój ku wzajemnej satysfakcji :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek relestat

Podjechałem kiedyś po moją kochankę, wsiadła do samochodu, od razu zacząłem się do niej dobierać w czasie jazdy, ale gdy gdy tylko wyjechaliśmy z miasta, zacząłem rozpinać jej bluzeczkę i tak od słowa do słowa , wkrótce siedziała nago na fotelu pasażera.

Przejechaliśmy w ten sposób jedno nieduże miasteczko (godzina była południowa;) ) gdzie zaliczyliśmy jeden krótki postój na światłach. :)

Mina niektórych przechodniów - bezcenna

Cipka mojej kochanki - totalnie mokra :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Paw

Ja zdjęłam majtki w galerii (założone na tę okoliczność). Kawiarnia i siup, majtki w dół. :D

Ja zdjęłam majtki w galerii (założone na tę okoliczność). Kawiarnia i siup, majtki w dół. :D

Echh, już ja bym Driv'a postawiła na nogi ;)

No proszę- to standard...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z szalonych akcji to najmilej pamiętam zdjęcie firmowe, na którym moja Luba "zapomniała" założyć majteczki, odległość od fotografa była dosyć duża, ale do dziś zastanawiam się czy aparat, którym było robione zdjęcie ukazał moją Żonkę fotografowi w zbliżeniu.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Byłem nad nad morzem- sporty wodne te sprawy.

Przyjechała do mnie na weekend hotka.

Kobiety z sąsiedniego pokoju (na kwaterze) wcześniej mi się przyglądały, a ich zaciekawienie wzbudził przyjazd kobiety.

Sporo odemnie starszej.

Zagadały ją w kuchni, porozmawiały.

Zaciekawione że kobieta ma młodszego kochanka, przyszły do naszego pokoju na wino.

Już w czwórkę, luźna atmosfera.

Siedzieliśmy na przeciwko siebie na łóżkach.

Zeszliśmy na temat sexu. One mówią że wstydziłby się młodego kochanka (tak w wobec niego jak i ogółu).

Hotka mówi im że ona jest odważna. Z reguły chodzi bez bielizny- pokazała im i mi, że nie nosi biustonosza.

Wzięła moją rękę i wstawiła sobie pod sukienkę- mogłem potwierdzić że majtek nie ma.

Widziałem, że zaiskrzyły jej się oczy a ona spostrzegła, że mam erekcję.

Poprosiła mnie bym wstał. Na oczach tych kobiet zsunęła mi spodenki i majtki a przed twarz "spadł" jej mój twardy penis.

Wzięła go w usta i spojrzała im w twarz.

Kobiety wbiło w łóżko. Siedziały zamurowane...

Zaczęła rytmicznie ruszać głową.

Hotka podkręcona swoim ekshibicjonizmem chciała abym ją przeleciał.

Spojrzała na jedną z kobiet i poprosiła aby ta podała jej opakowanie na szafce nocnej przy ich łóżku.

Zaskoczona kobieta wykonała polecenie jakby automatycznie.

Hotka wzięła paczkę wyciągnęła z niej prezerwatywę i nałożyła mi na penisa.

Kobiety nadal przyglądały się nie bardzo wiedząc co się dzieje. A może liczyły że one też skorzystają.

Hotka wciągnęła mnie na siebie. Zaczęliśmy uprawiać sex.

Zerknąłem na kobiety, w miarę naszych jęków ich dłonie powędrowały między nogi.

Czasem napotkałem na ich wzrok- niezły bodziec robić taki show.

Długo to nie trwało. Niesamowita adrenalina.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Za czasów studenckich wracaliśmy z moją dziewczyną autobusem relacji Zakopane - Kraków.

Późny wieczór tłok taki, że mogliśmy stać razem z innymi w przejściu i cieszyć się, że jedziemy.

W połowie drogi wzięło nas na pieszczoty.

Nie mam pojęcia czy ktoś widział nasze dłonie w spodniach.

Kiedyś podczas imprezy harcerskiej nocowaliśmy w szkole.

Zabraliśmy klucze do pokoju nauczycielskiego i w obecności dzienników, arkuszy całej tej szkolnej otoczki kochaliśmy się - aż nie przyszedł jakiś nauczyciel, który nie wiadomo skąd wiedział o nas i był oburzony.

Wpadłem w odwiedziny do kuzyna, mieszkanie miało dwa poziomy. On zabrał laptopa i poszedł do łazienki na dole, zostawiając mnie z przyszłą żoną sam na sam.

Akurat suszyła głowę, więc zaproponowałem, że jej pomogę.

Usiadła na stołku i twarz miała na wysokości mojego krocza. Zsunąłem dłoń przez kark i piersi. Nic nie trzeba było jej mówić.

Skończyło się bardzo emocjonującym seksem, możliwość przyłapania nas była bardzo duża.

Choć kto wie, może kuzyn siedział i bawił się sam nasłuchując co się dzieje piętro wyżej.

Więcej grzechów nie pamiętam... choć kto wie ;)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Zouza'" data-cid="71245" data-time="1351495220">

Do Tajlandii średnia 12h., można zdechnąć z nudów.

Nudyyy :think: a nie próbowałaś pilotom wolantów powyginać :-?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...