Skocz do zawartości
Zouza

Crazy, czyli co zrobiliście szalonego.

Rekomendowane odpowiedzi

"Posmakowałem" jednej nocy, na sex imprezie 15 różnych kobiet. Nie wypiłem ani kropli alkoholu, a czułem się pijany,jak nie wiem co. Nogi odmawiały posłuszeństwa. Co to była za noc.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A mnie po głowie chodzi historia może nie szalona ale w klimatach. Wynajęliśmy kiedyś apartament na weekend we czworo, co już wzbudziło nieco podejrzliwe spojrzenia kiedy odbieraliśmy klucze u concierge'a na dole... Poszliśmy na górę, a że weekend planowaliśmy doprawić odrobiną dominacji wypakowalismy sporo zabawek... dość perwersyjnych i niespotykanych w "zwyczajnej" sypialni. Po pełnej wrażeń nocy postanowiliśmy wybrać się na Toruński rynek. Oczywiście do sprzątania nikt nie miał głowy. Po powrocie weszliśmy do apartamentu.... na wejściu nasze podejrzenia wzbudziło posłane łóżko, potem zobaczyliśmy zabawki które zostały ładnie ułożone na komodzie a na stoliku znaleźliśmy miseczkę z piernikami i życzenia udanego pobytu :) nie przypuszczaliśmy, że w tych apartamentach ktoś bedzie w trakcie dwudniowego pobytu sprzątał. Mijając potem kogokolwiek z obsługi widzieliśmy delikatny uśmieszek na twarzy....

• Lubię 20

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm spełniona fantazja SellYourGirlfriend. Gdzie moja hotka, uprawiała seks za kasę w hotelu.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Like mother, like daughter...

mieliśmy taką koleżankę zaprzyjaźnioną z naszą rodziną. Miała wtedy trochę ponad 40 lat i wyglądała rewelacyjnie.

Z resztą, nie tylko wyglądała, mieliśmy fajną relację. Pewnego razu spontanicznie wybrała się ze mną do Gdańska.

Gdy zabierałem ją z Warszawy, odprowadziła nas jej 19-letnia córka. Wysoka, szczupła brunetka - jak jej mama.

W Gdańsku (z Mamą ;) ) mieliśmy wspólny pokój, atmosfera była przyjacielska - czerwone wino i gitara na patio. 

W nocy zrobiło się gorąco i "Mama" po prostu mnie dosiadła ;). Następnego dnia "Mama" poprosiła, aby nie wspominać nikomu wczorajszych wydarzeniach.

Tydzień po powrocie zgłosiła się do mnie "Córka" :)

"Córka" później wspomniała, abym nie wspominał o nas jej mamie ;)....

• Lubię 15

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Miałam genialny gang bang, Siedmiu Wspaniałych. Wszyscy panowie forumowi :) Bawiłam się świetnie. Jesli przyjdzie mi ochota na kolejny, zaproszenia wyślę do dokładnie tej samej ekipy :)

• Lubię 17

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Like mother, like daughter...

mieliśmy taką koleżankę zaprzyjaźnioną z naszą rodziną. Miała wtedy trochę ponad 40 lat i wyglądała rewelacyjnie.

Z resztą, nie tylko wyglądała, mieliśmy fajną relację. Pewnego razu spontanicznie wybrała się ze mną do Gdańska.

Gdy zabierałem ją z Warszawy, odprowadziła nas jej 19-letnia córka. Wysoka, szczupła brunetka - jak jej mama.

W Gdańsku (z Mamą ;) ) mieliśmy wspólny pokój, atmosfera była przyjacielska - czerwone wino i gitara na patio. 

W nocy zrobiło się gorąco i "Mama" po prostu mnie dosiadła ;). Następnego dnia "Mama" poprosiła, aby nie wspominać nikomu wczorajszych wydarzeniach.

Tydzień po powrocie zgłosiła się do mnie "Córka" :)

"Córka" później wspomniała, abym nie wspominał o nas jej mamie ;)....

Czyli miałeś porównanie umiejętności i innych parametrów.

Wspominasz?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wspominam i to bardzo dobrze :)

Coś w tym jest.

Z "Córką" - pierwszy raz, a jakbym już ją trochę znał ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też przeżyłam coś (dla niektórych banalnego)... Było to ente spotkanie z nim... Jest wyjątkowy, czuły, zna mnie doskonale :).  Poszliśmy na spacer późnym wieczorem do parku. Przemiłe rozmowy, hihy, dotyk. Usiedliśmy na ławce, nie mając (lub mając) pojęcia czy jest monitoring... W pewnym momence On zaczął odpinać rozporek w moich jeansach, potem ja w jego... Całowaliśmy się bardzo namiętnie (jak ja to uwielbiam :) ). dotykał mnie całą a ja jego... Usiadł na ławce, bez słowa posadził mnie na "NIM"  poruszałam się delikatnie i zmysłowo, ciesząc się każdym ułamkiem chwili (przecież to zaraz minie!! :)  ). Nie wiem ile to trwało, było, to bardzo wyjątkowe, pozbawione jakiegokolwiek komentarza... Chcę więcej :)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W akademiku akademiku, pewnego poranka bardzo chciało nam się nadrobić zaległości z poprzedniej nocy. Po przebudzeniu skontrolowalismy sytuację czy wspolspacz jeszcze drzemka i bardzo cichutko, bez gwałtownych ruchow, dość subtelnie się kochalismy. Dodam ze łóżko mieliśmy piętrowe: my na dole,kolega na górze. Cudem było to ze nie zorganizowaliśmy mu atrakcji rodem ze statku: na szczęście nie kolysalismy.

Kiedyś też na zwolnionych obrotach w hostelu, pewnej nocy, w pewnej europejskiej stolicy,w 8 osobowym pokoju,gdzie każde wyrko bylo zajęte.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kilka tygodni przed terminem moich urodzin lekarz powiedział mamie, że prawdopodobnie ciąża obumarła i musi zrobić ktg. Matka pksem w śniegu pocięła do szpitala, tam lekarze dumni, że mają nowy sprzęt, więc zaraz wszystko sprawdzą.

Podpięli, włączyli - wysadziło korki. Zrobiło się zamieszanie, lekarze rozbiegli się, głównie na OIOM a matka uznała, że to nie na jej nerwy i zaczęła rodzić.

Od tej chwili moje życie jest nieprzerwanym pasmem szaleństwa ;)

• Lubię 14

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...